2777
2789
مامانت ؟ خوب این چه ربطی به تو داره گلم؟ مامانها همیشه فکر میکنن که داماد باید غلام حلقه بگوش باشن و ...

نه عقد نیستیم هنوز. یه بار دعوامون شد با نامزدم نامزدم قهر کرد منم ناراحت شدم بعد مامانم گفت کسی که ناراحتت کنه به دردت نمیخوره.و این که یه بار گفته بود یه لباسو نپوش به مامانم گفتم منم  مامانم میگه کسی حق نداره به تو بگه چیکار کنی یا چیکار نکنی و از اون موقع بدش اومده ازش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عقد نیستیم هنوز. یه بار دعوامون شد با نامزدم نامزدم قهر کرد منم ناراحت شدم بعد مامانم گفت کسی که ...

خ ب مامانت اشتباه میکنه. خوب عزیزم همین دعوا و قهر کردنهاست که باعث میشه تجربه کسب کنید و بعدها بدونید چکار کنید. یعنی اگه فردا بعد از ازدواج هم دعوا میکردین مامانت باید بهت میگفت طلاق بگیر.؟ بنطر من اصلا منطقی فکر نمیکنه. اگه میدونی آدم خوبیه بهش فرصت بده. من مامانم تا یه شب قبل از ازدواجم هر کاری کرد که عروسیم سر نگیره 😂😂😂😂 اووووووه چه کارهایی که تو دوره ی عقدمون نکرد تا من دلسرد بشم. ولی موفق نشد. شاید مامانت هم راثی به این وصلت نیست. و یا شاید خیلی بهت وابسته است. پدرت زنده است؟

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
مامانت ؟ خوب این چه ربطی به تو داره گلم؟ مامانها همیشه فکر میکنن که داماد باید غلام حلقه بگوش باشن و ...

اولش مامانم خیلی خیلی خوشش اومد ازش همش ازش تعریف میکرد بعد یهو اونجوری شد

خ ب مامانت اشتباه میکنه. خوب عزیزم همین دعوا و قهر کردنهاست که باعث میشه تجربه کسب کنید و بعدها بدون ...

جدی؟؟ نترسیدین اگه یه روزی یه مشکلی پیش اومد باید چیکار کنین؟من همش میترسم از این موضوع.تا حالا دوبار نامزدیمونو به هم زدم ولی دیدم نمیتونم دوباره برگشتم 

جدی؟؟ نترسیدین اگه یه روزی یه مشکلی پیش اومد باید چیکار کنین؟من همش میترسم از این موضوع.تا حالا دوبا ...

چرا خوب. ترس که زیاد داشتیم. ولی من و شوهرم با هم حرف زدیم و سنگهامون رو با هم وا کردیم. خدا رو شکر. بجز گاهی وقتها که شوهرم یهو روزه ی سکوت میگیره مشکلی نداریم. از بس دعوا نکردیم من دلم واسه دعوا تنگ شده 😂 

به دور از شوخی. هر انسانی یه سری خایص خوب و بد داره. حالا یا خوبهاش بیشتره یا بدهاش. تو باید با چشم باز ببینی  و ا منطق تصمیم گیری کنی. من  عاشق شوهرم هستم ولی دلیل نمیشه که خطاهاشو نادید بگیرمپ اون هم همینطور

اره عزیزم ولی به خاطر شغلش یه شهر دیگس 

دیگه بدتر. این دوره شیرینه و قشنگه. ولی سختی هم زیاد داره. لطفا یه جوری با مادرت حرف بزن. تا سر هر مسئله ی کوچیکی نگه جدا بشین. و یا تا زمانی که مشکل شما جدی جدی نباشه و بتونید بین خودتون حلش کنید به گوش نفر سوم نرسونید 

اولش مامانم خیلی خیلی خوشش اومد ازش همش ازش تعریف میکرد بعد یهو اونجوری شد

اون دو بار نامزدیت که بهم خورده هم مادرت نقش داشته توش؟

مرسیییی ولی چیکار باید بکنم؟؟

حواست جمع کن وقتی اومد سمتت وا نری، بهش محل نزاری، قیافتو جدی کنی... 

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
دیگه بدتر. این دوره شیرینه و قشنگه. ولی سختی هم زیاد داره. لطفا یه جوری با مادرت حرف بزن. تا سر هر م ...

راستش من اشتباه کردم هر حرفی میزدیم هر چی میشنیدیم سیر تا پیازشو میگفتم به مامانم

اون دو بار نامزدیت که بهم خورده هم مادرت نقش داشته توش؟

اون دوبار نامزدیم با همین ادم بود اره مامانم گفت ولش کن منم ولش کردم با این که خیلی دوسش داشتم

چرا خوب. ترس که زیاد داشتیم. ولی من و شوهرم با هم حرف زدیم و سنگهامون رو با هم وا کردیم. خدا رو شکر. ...

عزیزم ایشالا همیشه کنار هم شادو خوشحال و موفق باشین❤