2777
2789
عنوان

بتای ۲۰۰

1972 بازدید | 16 پست

بچه ها من امروز بعد پنج روز تاخیر در پری آزمایش دادم بتام ۲۰۰ بود نگرانم .پایینه به نظرتون؟واینکه موعدرو چجوری حساب میکنید؟من ماه قبل ۱۷ ابان پری شدم این ماهم ۱۷ اذر رو موعدم حساب کردم درسته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تقریبا چهارهفته وپنج روزی.بتای شماخوبه نگراننباش

بتای من توپنج هفته وسه روز۲۲۰بود.پس نگراننباش

تونت سرچ کن ماشین حساب زایمان دقیق برات میاره

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
مرسی چی رو دقیق میاره؟

هم اینکه چندهفته ای،هم اینکه کی زایمانته،وهم اطلاعات راجب به اون هفته.اطلاعاتی درموردجنین،واطلاعاتی درموردحال مادر

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
وای یعنی یه هفته بعدموعد دویست شده بتام کمه؟

استارترجان اصلانگران نباش.خداروشکرکه بارداری.

میشه بگی چندماه بوداقدام بودی؟وسایزفولی وآندومترت چندبود؟

استارترجان اصلانگران نباش.خداروشکرکه بارداری. میشه بگی چندماه بوداقدام بودی؟وسایزفولی وآندومترت چند ...

این سومین ماه اقدامم بود .دو تا فولیکول ۱۹ و ۲۵ داشتم قرص لتروزول میخوردم ضخامت آندومتر۸

اونجاخودش ازت میخواداطلاعاتی روپرکنی مثلا اولین روزآخرین پریود،ودوره هات چندروزن،بعدخودش محاسبه میکنه ومیگه.

حتی مینویسه که اولین سونوروبایدکی بری،وکدوم هفته بایدبری براشنیدن صدای قلبش