2777
2789

هفته ی ۳۹بارداری ام،دکترم گفته بود توی۳۷یا۳٨هفته زایمان میکنی چون۱سانت دهنه رحمم باز بود،بهم شیاف و ۳تا امپول داد که هفته ای۱دونه زدم و و از هفته۳۶دیگه نزدم

چند روز پیش دکترم گفت ۲،۳سانت دهانه رحمت بازه،میخوای برو بیمارستان،با اینکه درد نداشتم ۲روز بستریم کردنهی هم میگفتن چند ساعت دیگه میزای،بماند که هی معاینه کردن پدرمو دراوردن،بعد فهمید ماماها با انگشت دهانه رحم رو چند سانت باز میکنن بعد امپول فشار میزنن و کیسه ی ابت رو پاره میکنن تا بچه به دنیا بیاد،بماند که این دانشجوها مثل کرکس بالاسرت امتحان پس میدن و منتظرن بچه ات رو به دنیا بیارن تا فاینالشون کامل بشه.

روز اول دکتر شیفت اومد عصبانی شد این درد نداره چرا بستری شده اصلا کاریش نداشته باشیدوقتش نیست،حتی معاینه هم نکرد،ولی ماما ظهرش اومد باز دهانه رحمم رو کشید درحدی که جیغم رفت هوا،صبحش هم باز معاینه شدم،دیگه گفتم با رضایت شخصی میخوام برمدکتر شیفت اومد گفت اصلا نباید بستری میشده و خلاصه گفت دهانه رحمت شده۴سانت دیگه من نمیتونم ترخیصت کنم،اما خودت بارضایت خودت میتونی بری دردات شروع شد بیای،منم گفتم میخوام برم خصوصی سزارین شم.واقعا بلاهایی سر این زاهوها اوردن که نگو و نپرس

حالا سوالم اینه من ۲روز پیش٤سانت بودم،الان بیشتر شده؟خطرناک نیست؟فقط هم شبها هر۱ساعت درد دارم،تکونای بچه ام هم خوبه

واقعا دیگه تحمل معاینه ندارم،لکه بینی که تو بیمارستان داشتم رفع شده اما ترشحاتم زیاده،ولی پایین بدنم گاهی تیر میکشه و زیر دلم چندین ساعت به چندین ساعت درد داره،بهم گفتن تو تحمل دردت بالاس رو حساب درد زایمانت نمیشه،بایدحتما بستری باشی.

کسی هست کمکم کنه؟به نظرتون نمیتونم تو خونه منتظر بمونم؟

چون منتظرم شنبه برم با یه دکتر صحبت کتم سزارینم کنه،بااینکه میگن شرایط طبیعیم عالیه اما من دیگه واقعا با چیزایی که دیدم جراتشو ندارم.

کسی تجربه ای در زمینه ی دهانه ی رحم داره؟تا ده سانت چند روز طول میکشه،البته به من گفتن نهایت ۲۰ساعت اما واسه من خیلی بیشتر شده،ماماها تو بیمارستان از بس تعجب داشتن سر درد و نزاییدنم که خودم هم ترسیدم

اینم بگم دکترم گفت زمان داره برای زایمان بهش امپول فشار نزنین خودش پیشرفت کنه

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  

خب برو بیمارستان خصوصی طبیعی زایمان کن

رفتی بدترین بیمارستان دولتی معلومه اذیت میشی

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ تهرانی برو خاتم یا برو بیمارستان فرمانیه

هم گرون نیست فرمانیه ک ۲ تومنه هم عالیهههههه

کلا از اول تا اخر هم ۴ دفعه معاینت میکنن

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
خب برو بیمارستان خصوصی طبیعی زایمان کن رفتی بدترین بیمارستان دولتی معلومه اذیت میشی

اینجا تنکابنه،۱دولتی داره۱خصوصی

دولتی اشنا داشتم رفتم اما کاش نمیرفتم،وحشتناک بود،عین کشتارگاهه

کلا از طبیعی ترسیدم

اگه دکتر گفته زمان داری نگران نباش .من یکی از بچه هام رو ۱۵ روز دیرتر دنیا اوردم

آخه دهانه رحمم خیلی بازه

توبیمارستان هم ترسوندنم

اگ تهرانی برو خاتم یا برو بیمارستان فرمانیه هم گرون نیست فرمانیه ک ۲ تومنه هم عالیهههههه کلا از او ...

من شمالم متاسفانه،تنکابن

اگه میخوای باز شه راه برو.بچه چندمه؟

بچه اولمه

لیلا جون من دهانه رحمم بازه،مشکل اینه از طبیعی ترسیدم میخوام برم سزارین

۴سانت باز شدی و هلاک نشدی یعنی تحمل دردت خوبه

الان باید بیشتر شده باشه،ولی درکل فقط شب یکم درد دارم،واقعا درمونده شدم،نکنه مشکل دارم؟

بچه اولمه لیلا جون من دهانه رحمم بازه،مشکل اینه از طبیعی ترسیدم میخوام برم سزارین

نه ترس نداره شماکه دهانه رحمت باز شده و درد انچنانی نداشتی یعنی زایمانت هم کم درده.