هفته ی ۳۹بارداری ام،دکترم گفته بود توی۳۷یا۳٨هفته زایمان میکنی چون۱سانت دهنه رحمم باز بود،بهم شیاف و ۳تا امپول داد که هفته ای۱دونه زدم و و از هفته۳۶دیگه نزدم
چند روز پیش دکترم گفت ۲،۳سانت دهانه رحمت بازه،میخوای برو بیمارستان،با اینکه درد نداشتم ۲روز بستریم کردنهی هم میگفتن چند ساعت دیگه میزای،بماند که هی معاینه کردن پدرمو دراوردن،بعد فهمید ماماها با انگشت دهانه رحم رو چند سانت باز میکنن بعد امپول فشار میزنن و کیسه ی ابت رو پاره میکنن تا بچه به دنیا بیاد،بماند که این دانشجوها مثل کرکس بالاسرت امتحان پس میدن و منتظرن بچه ات رو به دنیا بیارن تا فاینالشون کامل بشه.
روز اول دکتر شیفت اومد عصبانی شد این درد نداره چرا بستری شده اصلا کاریش نداشته باشیدوقتش نیست،حتی معاینه هم نکرد،ولی ماما ظهرش اومد باز دهانه رحمم رو کشید درحدی که جیغم رفت هوا،صبحش هم باز معاینه شدم،دیگه گفتم با رضایت شخصی میخوام برمدکتر شیفت اومد گفت اصلا نباید بستری میشده و خلاصه گفت دهانه رحمت شده۴سانت دیگه من نمیتونم ترخیصت کنم،اما خودت بارضایت خودت میتونی بری دردات شروع شد بیای،منم گفتم میخوام برم خصوصی سزارین شم.واقعا بلاهایی سر این زاهوها اوردن که نگو و نپرس
حالا سوالم اینه من ۲روز پیش٤سانت بودم،الان بیشتر شده؟خطرناک نیست؟فقط هم شبها هر۱ساعت درد دارم،تکونای بچه ام هم خوبه
واقعا دیگه تحمل معاینه ندارم،لکه بینی که تو بیمارستان داشتم رفع شده اما ترشحاتم زیاده،ولی پایین بدنم گاهی تیر میکشه و زیر دلم چندین ساعت به چندین ساعت درد داره،بهم گفتن تو تحمل دردت بالاس رو حساب درد زایمانت نمیشه،بایدحتما بستری باشی.
کسی هست کمکم کنه؟به نظرتون نمیتونم تو خونه منتظر بمونم؟
چون منتظرم شنبه برم با یه دکتر صحبت کتم سزارینم کنه،بااینکه میگن شرایط طبیعیم عالیه اما من دیگه واقعا با چیزایی که دیدم جراتشو ندارم.
کسی تجربه ای در زمینه ی دهانه ی رحم داره؟تا ده سانت چند روز طول میکشه،البته به من گفتن نهایت ۲۰ساعت اما واسه من خیلی بیشتر شده،ماماها تو بیمارستان از بس تعجب داشتن سر درد و نزاییدنم که خودم هم ترسیدم
اینم بگم دکترم گفت زمان داره برای زایمان بهش امپول فشار نزنین خودش پیشرفت کنه