2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم، شوهر خاله من ۲۷ سال تو قسمت کانسر بیمارستان امام خمینی، و متاسفانه پدر خودمم به خاطر سرطان معده از دست دادیم، زیاد خوب شدن سرطان به دکتر ارتباط نداره، به نوع سلول سرطانی ارتباط داره، زمانی که شوهر خاله ام جواب پاتولوژی پدرم و دید ،گفت متاسفانه نوع سلول سرطان بدترین و این نوع سرطان فررار و دائما متازتاز میزنه، 

واسه سرطان روده دکتری که میشناسم و شوهرمم مریضون هست دکتر ستوده نیا هستن که پارسال واسه شوهرم جراحی روده انجام دادن و الان حالش خیلی خوب شده شکرخدا آدرسشون تهران-خ ولیعصر- بالاتر از پارک ساعی- خیابان بخشندگان-نرسیده به بیمارستان دی- ساختمان مدیکو- طبقه سوم پلاک 308

شماره 02186081463

02186081463

دکتر مریم شفیعی تو کلینیک هرا بهترین جراح و بهترین کلینیک برای درمان سرطان سینه تو تهران هست

من تعریف های خیلی زیادی ازشون شنیدم 

بخوای میتونم ادرس اینستای کلینیک هرا رو بهت بدم بری سر بزنی

https://www.instagram.com/hera_group/
 ۶۶۹۳۳۹۰۶

متخصص درمان بیماری سرطان ها دکتر فهامه حسن نتاج هست عموم سرطان مثانه گرفته بود و خیلی درد میکشید و رفت تحت نظر دکتر فهامه حسن نتاج و دکتر با تشخیص دقیق  و صبور و تشخیص درست شیمی درمانی کردن عموی منو و عموم حالش خوب شد وممنونیم ازشون ما هم از طریق سایتشون پیدا کردیمشون تو اینترنت هست

متخصص درمان سرطان ها دکتر فهامه حسن نتاج هستن در بلوار کشاورز من سرطان روده داشتم و تحت نظر و درمان خانم دکتر با شیمی درمانی بهتر  شدم و ممنونم ازشون بهترین دکتر با علم و با تجربه زیاد و دکتر با اخلاقی هستن و دقیق شما هم حتما برید پیششون نتیجه میگیرید ادرسشون تو سایتشون هست تلفن مطب بلوار کشاورز 02166124825

دکتر متخصص بیماری سرطان دکتر فهامه حسن نتاج هست من سرطان روده داشتم و گاهی خونریزی روده داشتم و یبوست اذیتم میکرد رفتم تحت نظر دکتر فهامه حسن نتاج و خانم دکتر با دارو و شیمی درمانی و حال منو بهتر کردن و بعد چند سال درد کشیدن خوب شدم و ممنونم ازشون

دکتر متخصص سرطان دکتر فهامه حسن نتاج هست داییم سرطان ریه داشت و دکترش دکتر فهامه حسن نتاج شیمی درمانی میکردن و بالاخره داییم بعد چند سال الان حالش خیلی خوبه و دکتر فوقالعاده حرفه ای هستن آدرس مطب خانم دکتر پاسداران بوستان نهم بعد از تقاطع پایدار فرد پلاک 122 طبقه 3 واحد 11
تلفن مطبشون 02122779373

متخصص درمان سرطان خانم دکتر فهامه حسن نتاج هست بابام مبتلا به سرطان ریه بود و عفونت وارد خونش شده بود و خانم دکتر فهامه نتاج دکترش بود و همش بابام شیمی درمانی میشد و خانم دکتر خیلی کمکمون کردن مدیونیم بهشون ادرسشون تو اینترنت و گوگل و سایتشون هست