سلام بچه ها من حدود یه ساله که خونه ی خودم هستم و سال 93عقدکردم.الان بعدپنج سال زندگی باشوهرم کم کم دلم نرم شد که حامله بشم اوضاع مالیمون کم نیست تقریبا متوسط روبه پایینه وبه تازگی اگه خدا بخواد میخوایم ماشین بخریم خونم مال خودمون هستش.مسخواستم اول بپرسم بااین شرایط حامله شدنم وقبول مسیولیت یک بچه برام امکان پذیره یانه.ودوم اینکه بعد حاملگی وبچه دارشدنتون رفتار شوهرتون بهترشدیابدتر؟ اصلا حامله شدن خوبه یاادمو پشیمون میکنه من الان ۲۲سالمه وشوهرم۳۰سال.فقط تروخدا باصداقت بگین کمکم کنین شعار ندین خواهش میکنم
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
بچه خوبه ولی به نظرم مثل الان که شوهرت توخونه فقط به تو توجه میکنه نیست دیگه مثلا اگه من بچه نداشتم ...
الهه جان میدونی ازچی میترسم.متاسفانه اطرافیانم دایم مینالن که اگه بچه نبود جدامیشدیم همیشه دعوا دارن باهم بچه بدبختم بینشون باید با استرس و پرخاشگر بزرگ بشه به نظرم واقعا تصمیم سختیه
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آره من تو حاملگی دومم چون ناخواسته بود همش از غصه اینکه چجوری ۲تا بچه رو بزرگ کنم همش گریه میکردم و ...
الهی عزیزم
الهه جان میدونی ازچی میترسم.متاسفانه اطرافیانم دایم مینالن که اگه بچه نبود جدامیشدیم همیشه دعو ...
اینم هست دیگه کلا با وجود بچه ها آدما دیگه فقط برای خودشون زندگی نمیکنن وتو همه تصميمات چه بزرگ چه کوچیک باید منافع بچه ها هم در نظر گرفت ولی انشاالله که شما هیچ وقت به همچین مشکلی بر نمیخوری بد به دلت راه نده