2777
2789
عنوان

بدوووووووین بیااااااین همههههههه بدو بدو بدوبدو

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست
خدایی راست میگی اخه اطرافیانم همش مینالم دوستم یه بچه یک سالو نیمه داره خیلی نغ نغویه میزنش فوشش مید ...

آره من تو حاملگی دومم چون ناخواسته بود همش از غصه اینکه چجوری ۲تا بچه رو بزرگ کنم همش گریه میکردم و غصه میخوردم الان دخترم همرو میزنه😐😅

بچه خوبه ولی به نظرم مثل الان که شوهرت توخونه فقط به تو توجه میکنه نیست دیگه مثلا اگه من بچه نداشتم ...

الهه جان میدونی ازچی میترسم.متاسفانه اطرافیانم  دایم مینالن که اگه بچه نبود جدامیشدیم همیشه دعوا دارن باهم  بچه بدبختم بینشون باید با استرس و پرخاشگر بزرگ بشه به نظرم واقعا تصمیم سختیه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من تو حاملگی دومم چون ناخواسته بود همش از غصه اینکه چجوری ۲تا بچه رو بزرگ کنم همش گریه میکردم و ...

الهی عزیزم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

با اومدن بچه زندگیت قشنگتر میشه عزیزم انقده بهت انرژی میده که باخودت میگی کاش زودتر ازینا اومده بود تو زندگیمون

تازه این یه نعمته که با خودش برکت هم میاره

و مطمئنان سختی ها ی خودشو داره ولی راهیه که باید رفت

الهه جان میدونی ازچی میترسم.متاسفانه اطرافیانم  دایم مینالن که اگه بچه نبود جدامیشدیم همیشه دعو ...

اینم هست دیگه کلا با وجود بچه ها آدما دیگه فقط برای خودشون زندگی نمیکنن وتو همه تصميمات چه بزرگ چه کوچیک باید منافع بچه ها هم در نظر گرفت ولی انشاالله که شما هیچ وقت به همچین مشکلی بر نمیخوری بد به دلت راه نده

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه

من ۲۰سالم بود ازدواج کروم شوهرم ۳۰سالش

ولی بعد از ۷سال خواستیم بچه بیاریم

الان میگم کاش زودتر اورده بودم بجم الان بزرگ شده بود

باید ب خودت نگاه کنی

شرایط روحیت صبوریت عشقت ب شوهرت

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

حالا ک ازلحاظ مالی مشکل نداری،اگه ازشوهرت وخودت مطمعن هستی یعنی هیچـگونه مشکل رفتاری باهم ندارین،وتفاهم باهم دارین،بچه ی نعمته ک واقعا شیرین ترازش پیدانمیشه،ازلحاظ کمک کردنم بستگی ب شوهرت داره،منم شوهرم واقعاوقتی خسته نیست کمکم میکنه بعضی وقت میبرش بیرون پارکی جایی یابازی میکنن تامن بتونم بخوابم،و ی چیز دیگه واگه هم توکارخونه نرسم یاغذای ساده برسم درس کنم هیچوقت چیزی نمیگه،همه چی بستگی بخودت وشوهرت داره،بعضی ها خودشون اعصاب بچه ندارن الکی بچه رومیزنن