2777
2789

سلام بچه ها من حدود یه ساله که خونه ی خودم هستم و سال 93عقدکردم.الان بعدپنج سال زندگی باشوهرم کم کم دلم نرم شد که حامله  بشم اوضاع مالیمون کم نیست تقریبا متوسط روبه پایینه وبه تازگی اگه خدا بخواد میخوایم ماشین بخریم خونم مال خودمون هستش.مسخواستم اول بپرسم بااین شرایط حامله شدنم وقبول مسیولیت یک بچه برام امکان پذیره یانه.ودوم اینکه بعد حاملگی وبچه دارشدنتون رفتار شوهرتون بهترشدیابدتر؟ اصلا حامله شدن خوبه یاادمو پشیمون میکنه من الان ۲۲سالمه وشوهرم۳۰سال.فقط تروخدا باصداقت بگین کمکم کنین شعار ندین خواهش میکنم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بیاین دیگه گناه دارم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

برا منکه خوب بود .

شوهرم کارگر کارخونه ماشین سازیه . پارسال حامله شدم . وضعیتمون بد نیست . ولی با اومدن بچه رابطه ها بهتر میشه و زندگی شیرین تر 

😘برا سلامتی بچم و شوهرم و مامان و بابام صلواااات   اقایون درخواست ندین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه خیلی پشیمونم 

محبت و عشق رفته از بینمون 

اصلا بهم نمیرسیم! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
برا منکه خوب بود . شوهرم کارگر کارخونه ماشین سازیه . پارسال حامله شدم . وضعیتمون بد نیست . ولی با ا ...

خدایی راست میگی اخه اطرافیانم همش مینالم دوستم یه بچه یک سالو نیمه داره خیلی نغ نغویه میزنش فوشش میده شوهرش کمکش نمیکنه میترسم.بچه ها راسته میگن اگه تو حاملگی استرس نداشته باشی بچت اروم میشه 

سختی های خاص خودش رو داره ولی گاهی شیرین هم میشود

در مورد رابطه هم من از همسرم دور شدم چون نا خودآگاه وقت زیادی برا بچه ها گذاشتم  

خدا رو شکر ما فقط اعصاب نداریم !خیلی هاهستن "ذات" ندارن
منکه خیلی پشیمونم  محبت و عشق رفته از بینمون  اصلا بهم نمیرسیم!

اخه چرا مشکلتون چیه

خوبه که بابا خدابیشتر کنه  ....الان بیشتر مستاجرن با بچه از لحاظ مالی که مشکل ندارین الحمدلله همین که یه سقف بالاسرته و اسباب به کول از این خونه به اون خونه نیستین خداروشکر کن ...سن خودت یه کم کمه ولی چون 93 ازدواج کردین دیگه دیر میشه ولی شوهرت سنش خوبه برای پدر شدن...به نظر من که مردا بهتر میشن بعداز بچه دارشدن پس  با رعایت موازین شرعی که تو کتاب ریحانه بهشتی هست اقدام کن انشاالله که خیره. ..اگرم دکتر هزینش بالاست مرکز بهداشتم خوبه 

خدایی راست میگی اخه اطرافیانم همش مینالم دوستم یه بچه یک سالو نیمه داره خیلی نغ نغویه میزنش فوشش مید ...

استرس نداشته باش نترس . تغذیتو خوب کن . قران و نمازتم بخون . 

خدا کمکت میکنه 

😘برا سلامتی بچم و شوهرم و مامان و بابام صلواااات   اقایون درخواست ندین لطفا

بچه خوبه ولی به نظرم مثل الان که شوهرت توخونه فقط به تو توجه میکنه نیست دیگه مثلا اگه من بچه نداشتم الان تو بغل شوهرم بودم در صورتی که در حال حاضر دخترم وسطمون خوابیده ولی در کل با وجود بچه هست که زندگی معنا پیدا میکنه ببین اصلا بزار خیالت رو راحت کنم هیچ کس نمیتونه بگه بچه داشتن خوب یا بد مطلقه چون جفتش باهمه

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
خوبه که بابا خدابیشتر کنه  ....الان بیشتر مستاجرن با بچه از لحاظ مالی که مشکل ندارین الحمدلله ه ...

من خودم میخواستم سال دیگه اقدام کنم اما شوهرن واریکوسل گرفت یه بیماری مال بیضه اس برای همین تصمیم گرفتم زود تراقدام کنم چون امکان بازگشت بیماریش هست