2777
2789
عنوان

شپش 😭😭

273 بازدید | 28 پست

تو روخدا به دادم برسید دارم از غصه دق میکنم 😭😭چند روز سرم خارش گرفته بود رفتم تو هموم امروز زیر دوش داغ یعنی داغااا موهامو با شونه دندون ریز شونه میگردم که اگه شوره اس بریز یهو دیدم رو شونه شپشهه مردم اون لحظه😭😭😭همینجوز شونه کردم چند تا دونه شپش زنده بیرون اومد من که یه روز در میون هموم میرفتم نمیدونم از کجا گرفتم هنوز به مامانم نگفتم یعنی جرات نمیکنم بگم تو رو خدا کمکم کنید چه جوری بهش بگم دارم میمیرم 😭😭

تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم   💙

ربطی به حمام نداره خیلی شایع شده با بچه ی مهدکودکی یا مدرسه ای در تماس نبودی؟؟ جدیدا روسری اینا نخریدی؟؟

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من راهشو بهت میگم خودم امتحان کردم صد در صد جواب میده اسفند بزار بجوشه بعدبا ابش موهاتو بشور هرچی شپش باشه میمیره 

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
ربطی به حمام نداره خیلی شایع شده با بچه ی مهدکودکی یا مدرسه ای در تماس نبودی؟؟ جدیدا روسری اینا نخری ...

همسایه طبقه بالایمون بچه کلاس اولی داره میاد پیش من بهش یاد میدم درساشو 

چه جوری به مامانم بگم اخه 😭

تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم   💙

حشره کش بزن موهات .بعد روغن بزن پلاستیک بزار .سسس مایونز بزن .اسپند تو اب جوش بده بریز ب سرت پلاستیک بزن ب سرت دیگه رنگم کنی خوبه 

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞

شامپو ضد شپش و اسپری ضد عفونی کننده بخر بزن

اسپند بجوشون مثل حنا بزار سرت میتونی با کمی حنا هم قاطی کنی

تا میتونی برس بکشو ابجوش بشور منم پدرم در اومد 

روز دوبار میشستم سرمو 

زندگی زیباست
همسایه طبقه بالایمون بچه کلاس اولی داره میاد پیش من بهش یاد میدم درساشو  چه جوری به مامانم بگم ...

یه محلول اسپنده درست کن بزن به موهات دستورش تو نت هست ...احتمالا از همون بچه گرفتی 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

شامپوی لیندان بگیرین همگی استفاده کنینن خونتونم به ملافحاتون کل لباس هایی که موشیدین مبل همه جا اسپری دریم بزنین همگی باید درمان بشین اونی هم که نگرفته باید بزنه موهاتم اتو مو بکش تند تند اینارو انجام بدی ریشه کن میشه ببین کی داشته اومده خونتون گرفتین

الهم صل علی محمد وال محمد😍