تو روخدا به دادم برسید دارم از غصه دق میکنم 😭😭چند روز سرم خارش گرفته بود رفتم تو هموم امروز زیر دوش داغ یعنی داغااا موهامو با شونه دندون ریز شونه میگردم که اگه شوره اس بریز یهو دیدم رو شونه شپشهه مردم اون لحظه😭😭😭همینجوز شونه کردم چند تا دونه شپش زنده بیرون اومد من که یه روز در میون هموم میرفتم نمیدونم از کجا گرفتم هنوز به مامانم نگفتم یعنی جرات نمیکنم بگم تو رو خدا کمکم کنید چه جوری بهش بگم دارم میمیرم 😭😭
تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم 💙
الان من راهشو بهت میگم خودم امتحان کردم صد در صد جواب میده اسفند بزار بجوشه بعدبا ابش موهاتو بشور هرچی شپش باشه میمیره
وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
شامپوی لیندان بگیرین همگی استفاده کنینن خونتونم به ملافحاتون کل لباس هایی که موشیدین مبل همه جا اسپری دریم بزنین همگی باید درمان بشین اونی هم که نگرفته باید بزنه موهاتم اتو مو بکش تند تند اینارو انجام بدی ریشه کن میشه ببین کی داشته اومده خونتون گرفتین