2777
2789
عنوان

بعضی هامون ....

592 بازدید | 50 پست

بعضی هامون عادت داریم ، فقط ب خودمون و لباس پوشیدن مون و کلا سر و وضع خودمون  فقط دقت کنیم !!

حواس مون ب همسرمون نیست ! نگاهش هم نمی کنیم شاید  .... 

شایدم برامون مهم نیست ک ؛ لباسش اتو نداره !!! جوراب هاشون بو میگیره !!! موهای ابروش بلند شده  و  موهای بینی و گوش شون باید مرتب و اصلاح شه !!!! 

کاری ندارم ک الان یه سری میگن ؛ نظافت شخصی شون ب خودشون مربوط  و ما انقدر درگیریم ک ب این چیزها نمی رسیم ...  ک توجیهی بیش نیست واقعا  !!!!

آدم چیزی ک براش مهم باشه ؛ وقت میذاره براش !

همسرامون کنارمون راه میرن  ... تو مهمونی ، تو پارک ، تو جمع دوستانه و ....  پس عملا باید مهم باشه برامون ، چطور در جامعه ظاهر میشیم .... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

عزيزم من خيلى ب تميزى شوهرم اهميت ميدم هميشه لباساش اتو كشيدس و جوراباش شسته موهاشم مرتبه كفشاش واكس زده اما يه دستت درد نكنه بهم نميگه 

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

چند وقت قبل یه تعمیرکار اومده بود خونه مون 

شاید باورتون نشه 

ولی دو ساعت تمام پنجره ها رو باز گذاشتم ک فقط هوای خونه عوض شه !!!!!😐

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....