2777
2789
عنوان

بعضی هامون ....

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 50 پست
واقعا دستتون درد نکنه !!! لباس یه مرد ؛ نشان دهنده سلیقه همسرش !!!

احسنت همیشه به شوهرم میگم  بد لباس بپوشی میگن زنش بی سلیقس از خودم بیشتربهش میرسم از جیب خودم میزنم واسش لباس میخرم میفرستمش ارایشگاه موهای روی گوششو با شمع ورمیدارم   

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احسنت همیشه به شوهرم میگم  بد لباس بپوشی میگن زنش بی سلیقس از خودم بیشتربهش میرسم از جیب خودم م ...

بنظرم هر چیزی تعادلش !!!

یه طوری بعضیا تو جامعه ظاهر میشن ک  آدم رغبت نمی کنه نگاهشون کنه !!! 

انقدر پلشت !!!  و آدم تعجب می کنه ک همسر نداره ؟ مادر نداره ؟ خانواده نداره  ک لباس این بنده خدا رو مرتب کنن یا یه موهای ابروشونو مرتب کنن ک تا چشم شون نره !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
کاش همه مثل شما بودن !!!! خانم رو نگاه می کنی  بسیار مرتب و اتو کشیده  همسرشو کنارش نگاه ...

لطف دارى عزيزدلم 

شوهرمم رو تميزى من حساسه مثلا ابروهام نبايد در بياد اگر يه تار ابرو داشته باشم دعوام ميكنه ك برم آرايشگاه صورتم و پشت لبم مو داشته باشه غوغا بپا ميكنه درصورتيكه من اينقدر بورم موهاى صورتم ديده نميشن مثل پُرز هستن هميشه هم بايد رنگ مو داشته باشم همينجور ك ريشه مشكى ميشه بايد زود ريشه گيرى كنم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
شبم قراره بریم مهمونی وااای چکار کنم بره حموم شده مثل ی بچه 2ساله😞

وقتایی ک همسرتون ب خودشون میرسن و حمام میرن و ...

خیلی بهشون بال و پر بدید و تشویق کنید

بعد از یه مدت خودشون رعایت می کنن  دیگه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه زوج جوون هستن از فامیلای ما لباسا طاهرا مرتب ولی دیر میرن حموم

وقتی میان تا دوساعت پنجره بازه هوا عوض بشه حتی زمستون

مبل و کوسنها همه بو میگیره وقتی میرن میشورم همه رو

حتی بچمو بعل میکنن بو میگیره

کلا بویناک و نفهمن

نمیشه هم راهشون ندی

من مثه ماهی هی میرم لب پنجره نفس میگیرم

❤❤❤❤❤❤❤
یه زوج جوون هستن از فامیلای ما لباسا طاهرا مرتب ولی دیر میرن حموم وقتی میان تا دوساعت پنجره بازه هو ...

چقدر سخت !!!!

کاش اطرافیان درجه یک ؛ بهشون در لفافه و حتی شده با یه متن نوشته شده محترمانه ؛ تذکر بدن ....

چقدر سخت !!!! کاش اطرافیان درجه یک ؛ بهشون در لفافه و حتی شده با یه متن نوشته شده محترمانه ؛ تذکر ب ...

فایده نداره بد حمومن کلا.مسواک نمیزنن و و و 

فقط لباس و ارایش

منتهی باید یک کیلومتر دورتر وایسی ازشون

رفت و آمد تو زمستونا باهاشون سختتره بخصوص خونه خودشون که بو رسوب کرده دیگه

❤❤❤❤❤❤❤
فایده نداره بد حمومن کلا.مسواک نمیزنن و و و  فقط لباس و ارایش منتهی باید یک کیلومتر دورتر وای ...

چقدر مردم در کنارشون اذیت میشن !!!!!

آدم میل و رغبت نداره باهاشون هم کلام شه دیگه ....😐

درست میگی ولی من یکم وسواس دارم ب همسرم 😶

یعنی خیلی حواس تون بهشون هست ؟؟

یعنی خیلی حواس تون بهشون هست ؟؟

حواسم ب تمیز بودنشه و متاسفانه مادرشوهرم بیخیال بوده و کار نداشته ک پا بو بده یا این چیزا 

حالا شوهرم فکر میکنه من خیلی حساسم نمیدونه ک مادرش بیخیال بوده منم چیزی نمیگم چون میدونم تهش همشون مادراشونو بیشتر قبول دارن تا زناشون