2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به حرف راحته بخدا خیلی سخته هر ماه امیدت ناامید بشه 

عزیزم خیلی از این موارد به علت استرس هست اگه تحقیق کنی میبینی خیلیا وقتی بی خیال شدند به سرعت باردار شدند شما از حالا نگران شب یلدایی یکم رو خودت کارکن حتما باردار میشی

من امام رضا هم رفتم واسه همین  من بدرد هیچ کاری نمیخورم از زن بودنم بدم میاد

وای این حرفا نزن. حتما بزودی بچه دار میشی. من رفته بودم با شوهر و مادر شوهر مشهد..پهلوم درد گرفت..کلینیک سر کوچه هتل بود و دقیقا متخصص کلیه و مجاری اینا داشت اونروز .. رفتم با شوهرم دکتر گفت هیچیت نیست یه حسی بهم میگه بارداری!!! من اقدام داشتم ولی ماهه دوم بود فک نمکردم حامله باشم. رفتیم ازمایش دادیم. به مادر شوهر و پدر شوهرم نگفتیم. مثبت بود. توام انشالله زودی بچه دار میشی.. 

به حرف راحته بخدا خیلی سخته هر ماه امیدت ناامید بشه 

راحت نیست اما باید امید داشت بزار شرایطمو برات بگم خواهری که فکر نکنی درکت نکردم

من سال از 13 سالگیم تا سال 92 همش پریودام نامنظم بود و چون لاغر و بدغذا بودم و شرایط زندگی مناسب نبود استرس زیادی داشتم شرایط بدتر و بدتر شد و بیشتر ماه ها قطع میشد تا اینکه از سال 90 تا 92 بیشتر ماه ها با پروژسترون و ال دی و امپول پروژسترون پری میشدم. البته اینم بگم همه چی گیاهی گرفتم و تست کردم از ویتاکنوس و رازیانه و... به حدی ک تمام صورتم جوش زد و افتضاح بود و همه ترحم میکردن . اینقدر تحقیق کردم تو نت تا فهمیدم از پری هست چون دکی ها جواب نمیدادن . بخاطر همین دکترو عوض کردم رفتم متخصص زنان و آزمایش داد و اف اس و ال اچم به حدی بالا بود ک دکی منو از مطب انداخت بیرون گفت برو.ذخیرم هم گفت کمتر از یک دهم !!!1 حالا فکرشو بکن 25 سالم بودو مجرد. تا ده شب این دکتر این دکتر رفتم افسردگی بدی گرفته بودم و با دیدن نی نی بغض گلومو میکند. واسه جوشای صورتم هم روآکوتان که خودش نازایی میاره خوردم به مدت یک سال تا خوب شد . بعد اونم به مدت 5 سال میشه که با استروژن و پروژسترون به تعداد 45 عدد در هر ماه پری میشم. الان 6 ماهه عقد هستم استرس داره منو میکشه اما امیدم به خداست ضمنا اینم بگم همسرم خیلی خوبه اما 3 سال پیش از ارتفاع افتاده و با سوند میره ادرار و کنترل گاز روده نداره بخاطر اینکه عصباش توی جراحی اسیب دید و نخاعش اذیت شده . همه چیز عادیه جز این موارد و بدتر از همه این هست ک ن ع و ظ کافی نداره و خیلی بشه 10 یا 20 درصد میشه ک واسه د خ ول مناسب نیست. اینارو گفتم که بدونی بدبخت توام هست پس توکل به خدا داشته باش زمانش برسه خدا بهترینارو بهت میده . بهتره توی مسیری که می خوای به نی نی برسی بیشترین لذتو با همسرت و اطرافیانت ببری چون زمان دیگه برنمیگرده و نی نی فقط یکی از لذت های دنیاست . برای بقیه لذت ها برنامه داشته باش و قوی باش خواهری گلم

دعات کردم عزیزم.اگه قابل باشم 😘

فدات بشم. 

امروز سونو فولیکول دارم. دعا کن فولیای خوبی داشته باشم با ضخامت خوب

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
ذخیره پایین به معنای نداشتن تخمک نیست تخمک داری باید تقویت کنی فقط زودتر از بقیه ممکنه یائسه بشی از ...

ذخیره کم خیلی کم بوده اخه 5 سال پیش کمتراز یک دهم!!یعنی میشه منم طبیعی باردار شم ؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
مبارکه عزیز دلم ،،،انقدر حالت خوشه ک دوست دارم منم اقدام کنم ولی شوهرم نمیخواد😔 راستی ب شوهرت گفتی ...

منم شوهرمو بزور راضی کردم.

هنوز نگفتم.میخوام بیاد بهد سورپرایزش کنم

2790
2778
2791
2779
2792