2777
2789
عنوان

جفت ام پایینه 😥😥😥

195 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من هفته 17ام غربالگری دوم رفتم همه چیزش عالی بود و جفت رو خلفی و فوندال گرید صفر گفت اما هفته 19ام که استرس داشتم رفتم سونو گفت جفت خلفی بدون شواهد پره ویا با ضخامت و اکوی نرماله اما ماما گفت جفت اومده پایین پیاده روی نکنم و یه سری کارای دیگه ممنون میشم راهنماییم کنین چیکار کنم جفت بیاد 

واینکه وزنش 19هفتگی 322گرم بود خوبه اخه خودم زیاد شکم ندارم

الان‌وزن‌مهم‌نیست

فقط تحرک کم داشته باش و توصیه هایه دکتر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط استراحت کن کار سنگین و پیاده روی واینا نکن.تغذیه هم رعایت کن وزنت بیش از حد اضافه نشه به مرور میره بالا

ان شااله بسلامتی زایمان کنی

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa

پله خیلی بده اگر میتونی توالت فرنگی استفاده کن حموم رو سه پایه بشین 

من خونم طبقه سوم بود کلی بیرون رفتم بچه کوچیک داشتم هی آشپزی و برو بیا اما ب به اطف خدا جفت رفت بالا 

اگر شاغلی مرخصی بگیر من دو ماه مرخصی بودم الان دوباره برگشتم سرکارم اما با رعایت و استراحت

اره فکر کنم چون هم سونو رو دید نوشته خلفی گفت مراعات کن جفت پایینه

اخه من 12 هفته رفتم گف جفت خلفی و لالویینگ یعنی پایین بود دکترم گف مبره بالا نگران نباش یعنی نرفته 😢

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
چیکار کردین اخه من کار زیاد نمیکنم

هیچی والا یه مدت کمر درد گرفتم دراز میکشیدم شاید دو هفته ولی خب بیرون رفتنم بود بیشتر با ماشین میرفتیم و مسافتای کم اما پله خیلی میرفتم بالا پایین دلم میگرفت خونه نمیتونستم بمونم اما همین بیشتر تو خونه بودن برای کسی مث من که شاغل و سرپا بودم همه روز خیلی عالی بود با این که حتی دخترم رو باشگاه و مهد هم میبردم میخام بگم قرار نیست کار خاصی کنی خودتو ببندی به تخت فقط برای کار غیر ضروری نرو بیرون کار عادیتو بکن نهار و شام حموم کوتاه

من فقط فیلم ریختم تو گوشیم سریالای جالب خارجی و میدیدم خیلی راخت میگذره 

ضمنا جاروبرقی اگر میتونی نگش خیلی موثره من مجبور بودم چن بار کشیدم اما خوب نیست همین