2777
2789
عنوان

كيسه ي اب

215 بازدید | 31 پست

ديشب خيلي پياده روي كردم

بعدش هم اومدم خونه خيلي كمر درد و يك دل درد خفيف داشتم.

ساعتاي شيش صبح احساس كردم بين پاهام خيس شد

ساعت ٩ كه بيدار شدم ديدم شلوارم خيسه

زياد نه ولي خيس بود.

ميگم ممكنه كيسه ابم باشه؟

دسشويي رفتم شلوارمو عوض كردم الان باز يكمي ديدم خيس شدم.

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت و یا کسی هست پیشت؟؟

همسرم بود خونه گفت حالت خوبه گفتم نيم ساعت صبر كن خوب بودم برو سركار.

ديدم خوبم گفتم بره سركار

الان خونه تنهام

پوشک بزرگ داری از اونا که برای بچه ها استفاده میکنند؟ اگه داری استفاده کن تو  کارای عادی خونتو انجام بده ببین سنگین شده یا نه تو کلاس آمادگی زایمان به ما اینجوری گفتن چک کنیم

کیسه آی وقتی سوراخ میشه آب یهویی میاد... کم کم میاد اگه نشتی پیدا کنه... اگه کامل پاره شه ک همش میاد بسرعت،

اما من سر دخترم اول یکم اومد بعد قطع شد حتی معاینه کردن کیسه آب سالم بود اما سوراخ شده بود

کم کم میومد تا اینکه ب خونریزی افتادم 

فک کنم چیز خاصی نیست.. چون منم بعضی وقتا اینجوری میشم گرچه سن حاملگیم کمه. اگه ب دکترت دست رسی نداری یا برو بیمارستان یا بهداشت

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
پوشک بزرگ داری از اونا که برای بچه ها استفاده میکنند؟ اگه داری استفاده کن تو  کارای عادی خونتو ...

اره دارم

ولي فك نكنم ارنقدر پر بشه.

صبح يكمي حالت هاي پريودي داشتم اما الان خوبم.

دردامم میگرفت  و ول میکرد کمر درد شدید زیر دلمم  هر از گاهی قلنج میشد...

خب درد دل ندارم الان.

كمرم درد ميكرد از ديشب شديد

ولي الان خداروشكر بهتره