2777
2789
عنوان

كيسه ي اب

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیسه آی وقتی سوراخ میشه آب یهویی میاد... کم کم میاد اگه نشتی پیدا کنه... اگه کامل پاره شه ک همش میاد ...

من فقط صبح اومده بود در حدي كه شلوارم خيس شده بود اما زياد خيس نشده بود

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨
اره دارم ولي فك نكنم ارنقدر پر بشه. صبح يكمي حالت هاي پريودي داشتم اما الان خوبم.

نه عزیزم همین که حس کنی خیس شده کافیه میگفت نوار بهداشتی نشون نمیده ولی اینا نشون میده ولی حتما حتما حواست به تکوناش باشه هفته های آخر فوق العاده مهمه تکوناش

اگر كسي تجربه داره ممنونم كمك كنه. و اينكه صبح هم كمي درد داشتم الان اروم شده.

سریع پاشو برو دکتر

منم دوهفته پیش فقط احساس نم داشتم رفتم دیدم نصف کیسه اب خالی شده

دو هفته استراحت کردم درست شدم

نه عزیزم همین که حس کنی خیس شده کافیه میگفت نوار بهداشتی نشون نمیده ولی اینا نشون میده ولی حتما حتما ...

تكوناش كم نشده خداروشكر عاديه

سریع پاشو برو دکتر منم دوهفته پیش فقط احساس نم داشتم رفتم دیدم نصف کیسه اب خالی شده دو هفته استراح ...

برم پيش دكترم؟سونو ميده كه ميفهمه؟

برم پيش دكترم؟سونو ميده كه ميفهمه؟

حتما حتما باید سونو شی..مال منو با معاینه نفهمیدن فقط با سونو مشخص شد

الانم خونسردیتو حفظ کن زنگ بزن به دکترت بگو نشتی کیسه آب پیدا کردم.اگه خودش تو مطبش سونو داره که هیچ اگرنه نزدیک ترین سونوگرافی معتبر زنگ بزن بگو کیسه ابم سوراخ شده که بدون نوبت بری سونو شی

ان شالله که چیز مهمی نباشه

تکونای دختر منم کم نشده بود اصلا..ولی از فرداش کم شد..سه روز بعد بهتر شد حرکاتش

مي دوني ابي كه صبح ازم اومد از ترشح بيشتر و از كيسه اب كمتر بود و كلا تموم شد ديگه

حتما حتما باید سونو شی..مال منو با معاینه نفهمیدن فقط با سونو مشخص شد الانم خونسردیتو حفظ کن زنگ بز ...

الان وقت گرفتم واسه ساعت چهار و نيم

مي دوني ابي كه صبح ازم اومد از ترشح بيشتر و از كيسه اب كمتر بود و كلا تموم شد ديگه

از من اصلا اب نمیومد.لباس زیرم فقط نم دار میشد.منم فکر میکردم حتما رفتم دسشویی خوب خشک نکردم خودمو نم اونه روی لباسم

بعد ساعت یک شب به همسرم گفتم اینجوری شدم بهتره یه بیمارستان برم..خلاصه سرتو درد نیارم تا ۴ صبح توی خیابون بودیم.ولی خب خدا رو شکر زود متوجه شدیم