2777
2789
ن بابا مگه با شستن درست میشه نگو این حرفو ملتو باردار میکنیاااااا

رازیانه رو نخوندی نه!!!!فقط قسمت شستنو خوندی😐

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
منم با مجوز بستم چون هم سه تا بچه دارم هم دیابت بارداری داشتم

خوشبحالت  اخه این چه قانونیه حتما باید چندتا بچه داشته باشیم تا مجوز بدن.

هر رنگی میخواهی باش، حتی سیاه..اما یکرنگ باش 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا اصن جلوگیری نکن ولی بعدش سریع برو دستشویی خودتو بشور اگه بچه دار هم نمیخوای بشی هی زعفرون دم کن ...

باز خودتو بشور شیوه جدیده؟؟

چسبندگی و تحرک اسپرم انقد بااست که همون لحظه اول اگه توانایی داشته باشه وارد سرویکس میشه دیگه این راه حل ها رو فقط همسایه ها و خاله خان باجی ها میدن

باز خودتو بشور شیوه جدیده؟؟ چسبندگی و تحرک اسپرم انقد بااست که همون لحظه اول اگه توانایی داشته باشه ...

اوا متوجه نمیشین !!!بقیشو نمیخونین نه ؟؟؟اصل حرفم رازیانه بود بعد فقط شستنو میخونی😐😐😐😐

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
سلام عزیزم،، دستگاه گذاشتی درد نداشت  یا بعد احساس درد نداشتی منم میخوام بزارم ولی میترسم.

سلام گلم روزچهارم پریودت بایدبری دکتر برات بذاره دردش یه کوچولوس ولی بعدش یه کم زیردلت دردمیگیره دیگه چندماه اول مراقب باش چیزسنگین بلندنکنی چون تازس یوقت جابجانشه دیگه هرماه بروچکاپ راستی پریودت زیادمیشه دیگه مواظب باش مال منکه نخش افتاد

ا.ه بری آیودی بذاری از کجا میخواد بفهمه؟؟

من که نمیدونم ای یو دی چیه ومرد متوجه میشه یا نه ولی من چیزی ازش مخفی نمیکنم چون چیزی که خیلی ازش متنفر پنهون کاریه گفته هیچ وقت نمیبخشمت اگه بهم دروغ بگی از هرچی میگذره حز دروغگویی خودشم بهم هیچ وقت دروغ نمیگه اولین حرفشم تو خاستگاری همین بود

لایک نکن ممنون  

کاندوم از عفونت جلوگیری میکنه باعث خشکی هم نمیشه

برعکس قرص به علت اینکه رو هورمون اثر می ذاره هم میل جنسی رو کم میکنه هم خشکی واژن تا حدودی مياره

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊