2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای قرص حتما باید متخصص زنان بهت بدن طبق بدن و هورمونات ن همچی خوب ب موقع ن چاق ن عصبی  اک ق ...

خب خدارو شکر 🤗حالا من ازمایش هورمونی دادم منتظرم جوابش بیاد برم دکتر.

ممنون😘

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔
چه چیزایی تو نی نی سایت میشنویم.همه  دنیا میگن کاندوم بهترین روش جلوگیریه

کلا همیشه عجیب ترین ها رو تو ایران میشنوه با عجیبتر ازونا رو نی نی سایت

باز ننه قمرها دیدن ملت دارن جلو گیری میکنن گفتن چه توهمی بندازیم تو ذهن مردم که ول کنن گفتن کاندوم خشکی رحم میاره!!!!

اصلا مگه کاندوم وارد رحم میشه که خشکی بیاره

اتفاقن ای یودی دارم سه ساله گذاشتم دیروزپریود شدم نخش افتاد الان بایدبرم درش بیاره دکتر کسی اینجوری ...

سلام عزیزم،، دستگاه گذاشتی درد نداشت  یا بعد احساس درد نداشتی منم میخوام بزارم ولی میترسم.

هر رنگی میخواهی باش، حتی سیاه..اما یکرنگ باش 🖤
اقا اصن جلوگیری نکن ولی بعدش سریع برو دستشویی خودتو بشور اگه بچه دار هم نمیخوای بشی هی زعفرون دم کن ...

ن بابا مگه با شستن درست میشه نگو این حرفو ملتو باردار میکنیاااااا

دلت خجستس ها اینجوری که همون ماه اول حامله ای

نه عزیزم شما امتحان کردی ک میگی!!!!!؟؟؟دارم میگم رازیانه کلا باعث سقط میشه اصن اجازه نمیده بگیره ک بخواد سقط شه😐

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰