2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا اینا همه چیزههههههه، چیززززززز

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

مگه فرقی ام میکنه😐

اونزمان میرفتم خرید تو گرونی ها یارو همون لحظه با گوشی نرخ درهم رو نگاه میکرد بهم قیمت روز رو به درهم میداد خداااا تومن😐میگفت عرفه نمبگفت اینا خرید قبله که ارزون بوده درهم

اون زمان درهم ۴۱۰۰ بود

الان درهم ۳ تومنه میرم فروشگاه دیگه به قبمت روز حساب نمیکنن له همون ۴۱۰۰ حساب میکنن میگن خرید قبله که گرون بوده درهم😐😐😐

ما همچین مردمی هستیم 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

یعنی چی

فیلمه فیلممممممممم

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
یعنی دوباره میره بالا؟؟؟

نه عزیزم، خزانه پر شد، حالا فعلا همینطور میمونه تا خزانه خالی شه دوباره بره بالا

خدایی ی تومن ببری سه تا پلاستیک نصف بر می گردونی