2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فرقی نداره که همه چی گرونه  ن لبنیات پایین میاد نه گوشت ن مرغ ن برنج ن اجیل

وای وای برنجمونم ته کشیده😢😢😢😢😢

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
موزه مووووزززز    

عزیزم خواستم واژه دیگه ای بنام سیاست بکار ببرم

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

فقط میدونم زیره قیمتا زاییدیم یه دست سرهمی که نیم مترگارچه نبرده جنس معمولی 70 تومن 😭😭😭😭چقدچش رو خواسته هامون ببندیم دیگه واجباتم نمیشه خرید

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️
فقط میدونم زیره قیمتا زاییدیم یه دست سرهمی که نیم مترگارچه نبرده جنس معمولی 70 تومن 😭😭😭😭چقدچش رو ...

من فقط برنامه ریزی میکنم واسه بچم وگرنه واسه خودمون ک هیچ نه پس اندازی ن خریدی..

تردمیل با شکم خالی که میگن وضعیت حالای ماست

البته تقصیر خودمونم هست هرچی میکشیم .

اونایی که جنسارو گرون کردن از خود مردمن .

یه متر هم زبونشون درازه ماها  که کارمند بازنشسته دولتیم همش داریم ضرر میکنیم پشت سرهم .

ولی یه سریا تو این اوضاع دارن پول رو پول میزارن .

گوشت و برنج و مرغ نداریم تو خونه 

اخلاقامون مث سگ شده 

همش دعوا داریم 

والا به خدا چیزی واسه ازدست دادن ندارم 

دلم میخواد برم بیرون یه حرکتی بزنم اعتراضی بکنم

هرچی پیش میاد تقصیر خودمونه و بس

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...
قرص فمیبیون  مبخریدم ۶۵ تا ۱ ماه پیش.الان رفتم میگه ۱۳۰. داروهای خارجی دو تا ۳ برابر گرون شدن

دارو نباید تغییر کنه😑

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز