2777
2789
عنوان

کار در خانه

265 بازدید | 23 پست

خانما اوه کسی واقعا میتونه کنک کنه لطفا بگه 

من دنبال یه کارتوی خونه ام متاسفانه شرایط فعلیم خیلی بده ونیاز حتمی به کار دارم. تحصیلات دانشگاهیم علوم تربیتی هست. چندسالم مشاوره دادم دوره اشو دیدم. 

الان دنبال یه کار اینترنتی توی خونه هستم شرایط بیرون رفتن برای کارو ندارم بچم کوچیکه

مرسی از کسانی که کمک میکنن

تایپ در خانه

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

کارای اینترنتی فقط بیت کوین هست که اصلا نمیرزه.

کار تایپ انجام بده عزیز

توی دیوار و شیپور شهرتون هم بگرد چندروز شاید کار مناسب پیداکردی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترشی وخیارشوردرست کن تو دیوار یا به بقالیا بفروش

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

بازاریابی اینترنتیم دیدم تو تاپیکا بچه ها میگفتن

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

میتونی بری مسجد محلتون مهد مسجدای بزنی،تو اینترنت ببین نوشته

عزیزم مهدکودک پول میخواد من الان اصلا شرایطشو ندارم

نمیشه بدون هیچی توی خونه درامد داشت.نه کامپیوتر ،نه مول،خب هیچ کاری نمیشه کرد..اگرم بشه درامدش اوتقدر کنه به زحمتش نمی ارزه

ذکر  آغازتحریم ها                                              پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه