2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اگه بار اول پلویی بهتره 

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
کوبیده تا حالا درست نکردم. میترسم خراب بشه

منم اولین بار ترسیدم ولی عالی شد....یه کار دیگه کن مرغ رو سرخ کن بعد دم بذار کنارش برنج با زرشک و زعفرون تزیین کن ژله ...سالاد انار هم درست کن 

خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن

جوجه کباب با برنج خوبه

تنقلات زیاده برای شب یلدا شام زیاد نمی خورن

برای سی نفر 15 پیمونه پلو پز خوبه زیاد هم هست

دسر هاتم قر مز و سفید درست کن که شب یلدایی باشه

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
میشه سالاد انارو توضیح بدی؟ 

من یه دسر انار درست می کنم همیشه هر کی خورده عاشقش شده و دستورشو ازم گرفته خیلی خیلی راحت و خوشمزه هست

میشه دستورشو بگی؟ 

کلم برگ سفید رو ریز خرد کن و بعد بلانچ کن(90 ثانیه بریز تو آبه جوش، آبکش کن و بریز تو آب سرد و بعد خنک شدن آبکشش کن بزار آبش بره)

انار های دونه قر مز رو دون کن

ماست پر چرب رو با چند قاشق شکر قشنگ هم بزن تا یکدست و شیرین بشه

تو یه ظرف خوشگل که بهتره پیرکس باشه توش دیده بشه و گود باشه بهتره، لایه لایه اول ماست بعد کلم و بعد انار بریز

لایه آخر هم با انار قرمز خوشگل کامل روی ظرف رو بپوشون