2777
2789
عنوان

پروتز سینه

1017 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

دکتر خوب برای پروتز سینه توی قزوین میشناسین؟

و اینکه بعد از بارداری آیا شکل و فرمش تغییر میکنه؟

تجربه پروتز داشتین؟چقد طول میکشه تا بعد عمل حالم نرمال بشه؟درد داره؟؟؟!!😭

درد نداره . بعد زایمان بهم نریخت .. ۲ روز طول کشید تا برگشتم دوباره سر کارم و سرحال شدم ..فقط دکمه های مانتوم بسته نمی شد 😅

دکتر قزوین نمی شناسم..

تهران دکتر  غرابی روبروی پارک ملت 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد نداره . بعد زایمان بهم نریخت .. ۲ روز طول کشید تا برگشتم دوباره سر کارم و سرحال شدم ..فقط دکمه ه ...

ببخشید هزینش چقد شد؟

من ی خواهر مجرد دارم گیر داده به پروتز

هر چی میگم ازدواج کنی چاق میشی بزرگ میشه گوش نمیده

ببخشید هزینش چقد شد؟ من ی خواهر مجرد دارم گیر داده به پروتز هر چی میگم ازدواج کنی چاق میشی بزرگ می ...

الان نمیدونم .. من ۱۰ سال پیش عمل کردم .. 

بزار عمل کنه اگه دوست داره .. 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
الان نمیدونم .. من ۱۰ سال پیش عمل کردم ..  بزار عمل کنه اگه دوست داره ..

میترسم مشکل براش بعدا پیش بیاد

اگه عمل کنه ازدواج کنه بچه میتونه شیر بده؟

بعد به مرور زمان بد فرم نمیشه؟

بهش بگو عمل نکنه ورزش هست میتونه رو فرم بیاره

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
میترسم مشکل براش بعدا پیش بیاد اگه عمل کنه ازدواج کنه بچه میتونه شیر بده؟ بعد به مرور زمان بد فرم ...

من که ۱۰ سال پیش عمل کردم ..هنوزم که هنوزه همونه اصلا تکون نخورده 

زایمانم کردم به پسرم هم شیر دادم .. بازم تحقیق کنه 

چه ورزشی؟ شما امتحان کردی؟

ابجیم باشگاه رفته ورزش سینه انجام میداد بعد طولانی مدت تو نت سرچ کنی میاد بعد تغذیه مربوط به سینه باید داشته باشه

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
هر چی میگم گوش نمیکنه سنی نداره ۲۰سالشه ولی خیلیی کوچیکه سینش

باشه نگران نباشه اصلا فعلا این کارو نکنه من مامانم زمان ازدواج سینه نداشت 

به استارتر هم توضیح دادم ورزش های مربوط به سینه انجام بده نه که فقط یکی دو ماه تا وقتی که راضی شه تغذیه مربوط به رشد و فرم سینه داشته باشه