2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 27 پست
ورزش به نظرم برا اونایی ک شل هست جواب میده

نه آبجی من رو فرم هست و بزرگ شده

حالا بازم بستگی داره

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم مشکل براش بعدا پیش بیاد اگه عمل کنه ازدواج کنه بچه میتونه شیر بده؟ بعد به مرور زمان بد فرم ...

اگه پیش دکتر خوب بره هیچ مشکلی پیش نمیاد

دوستم پروتز گذاشت یه سال بعد ناخواسته حامله شد- مشکلی با شیر دادن نداشت- انگار زیر بافت سینه کار میزارن که ربطی به غدد شیری نداره

البته اون دکترش یکم گرون میگرفت ولی کارش خیلی خوب بود- فکر کنم اسمش نجف بیگی بود

منم قصد پروتز داشتم  اما دوستم از دورهدهای شیداجون گرفته بود منم گرفتم ی دوره ازش  ماساژ قبل خواب توسط خودم وهوازی درمنزل خیلی پیگیرم بود دوره من 80روز طول کشید الان فیت وسفت شده 

ایدی تل گرامش دارم هنوزsheidajon55@

کارشون عالیه پیگیری داره 

بنظرم نیازی به هزینه زیاد و  درد نیست ...

دکتر ناظمیان دکتر خیلی خوبیه. جنس پروتز سینه هایی که استفاده میکنه عالیه. خاله من پیشش عمل پروتز سینه انجام داده. سینه های شل و افتادش جمع شده و ایستاده وایمیسته. من که خیلی خوشم اومد. عالی شده. مطبش تو جردنه شماره تماسش اینه 02188201417 -  02188207691

تو قزوین نمیدونم والا ولی مامان من ۴ سال پیش تهران پیشه احمد علی رجب پور پروتز کرد اصن ۵ روزم نشد نقاهتش تازه اونم نقاهت خاصی نبود فقط چیزی بلند نمیکرد و کار نمیکرد وگرنه اصن اینکه حالش بد باشه یا تو حال خودش نباشه نبود ، برخلاف تصور دردم نداشت اصلا چون دکترش براش تو عصب سینش بی حسی زد خیلیم خشگل و خوش فرم شد شمام اگه دوس داری عمل کنی نگران نباش اصن و به حرفای منفی بقیه گوش نده فقط بگرد یه دکتر خوب پیدا کن عمل کن چون عمل مهمیه و خیلی تو روحیه تاثیر داره