2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 146 پست
بی خیال بابا حرص نخوررررر پسته بخور 😅😅😅 بی خیال مهم نباشه برات 😘😘😘

بعضی ها انگار مجبورن نظر بدن

پسته ندارم.......گرونه😊😊😊

😘😘😘

گر آخرین فریب تو ای زندگی نبود....اینک هزار بار رها کرده بودمت😭😭😭

دعوا نکنید چ سنتی چ دوستی ممکنه ب طلاقم کشیده بشه دوره دوستی چون ی مدت باهم رفت وامد دارن بلاخره چنتا از اخلاقاش روو میشه مثلا هیز بودنش خسیس بودنش سنتی نه چون زود عقد میکنن بعدن اخلاقش نشون میده ولی اکثر خصوصیات رفتاری تا زیر سقف نری مشخص نمیشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینطور از حرفای کاربر محترم استنباط میکنم که مثلا طرف دل و جراتشو داشته باشه با کسی که بهش علاقه ...

شما خیلی خوش بینی والا حرف ایشون توهینی بیش نبود

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂
بابا این یه پیام معروف هست که فقط برای ترسوها و بی عرضه ها مادرانشون زن میگیرند... دراصل مال اقایونه ...

روگردن پسرا تو ازدواج سنتی کسی کارد نذاشته عزیزم بخوان عقایدشون مشابه باشه خوششون بیات میگن آره نخوان میگن نه 😏

عرضه لابد اینه صدتا دخترو الاف خودت کنی نه؟

اسنارتر جان شما باید بی طرف باشی نه ک این حرف چرت کاربرو همش بزنی حرفش خیلی خیلی زشته دفاع نداره اصلا 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
نه عزیزم من اگه از روی عشق تصمیم نمیگرفتم الان این اوضاعم نبود به جای اینکه به عقلم اطمینان کنم به د ...

پس چرا تو‌پروقایلتون نوشتید همسرم نفسهای تو تپشهای قلب منه 😉

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
بعضی ها انگار مجبورن نظر بدن پسته ندارم.......گرونه😊😊😊 😘😘😘

منم پسته ندارم 😅😅😅😜😜😜

بیا بجاش سیب زمینی خلالی بخور 🍟

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
سلنا جانم🌹مگه من مردم؟ عزيزدلم دلم ميگيره اينطوري بگي

فداتم بشم عزیزم تو که عزیز دل خودمی😍❤

مرسی که اینقدر به فکر منی دوست خوبم🌹

مهربانو چند روزه داغونم امروز که از صبح اشکم بند نمیاد الان دیدمت چقدر خوشحال شدم قربونت برم❤

سنتی واسه بی عرضه هاس 

عزیزم بی عرضه نیستم باافتخارهزارتامنت روی سرشون میزاریم ازدواج میکنم من که سنتی بودم راضیم هستم میدونی یه بارتجربه ش کردم عشق قبل ازدواج عشق بعدازازدواج یه مزه ای داره  که هیچ جاپیداش نمیکنی وخداشاکرم اون قبلی به ازدواج ختم نشدچون واقعابه طلاق کشیده میشد

نه عزیزم من اگه از روی عشق تصمیم نمیگرفتم الان این اوضاعم نبود به جای اینکه به عقلم اطمینان کنم به د ...

عزیزم اون دیگه مهم نیست الان نمیتونی شرایط رو عوض کنی؟راهی نداری؟مشاوره رفتی؟

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
منم پسته ندارم 😅😅😅😜😜😜 بیا بجاش سیب زمینی خلالی بخور 🍟

سیب زمینی دارم ولی کسی نیست خلال کنه 

چون فردا امتحان دارم😊😊😊😊😊😊

تو ک داری جای منم بخور😝

گر آخرین فریب تو ای زندگی نبود....اینک هزار بار رها کرده بودمت😭😭😭
فداتم بشم عزیزم تو که عزیز دل خودمی😍❤ مرسی که اینقدر به فکر منی دوست خوبم🌹 مهربانو چند روزه داغو ...

الهی بگردم سلنا جونم من بهت خیلی حس خوبی دارم چند بار میخواستم بهت بگم اما نشد. خیلی ازت خوشم میاد آجی 😍😍😍😍

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙