2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 146 پست
حمایت کردم چون منظورش فهمیدم ب خانما نبود چون غرور هیچ خانمی اجازه نمیده  شوهر تور کنه واسه خود ...

خب اون کسایی هم ک گفتن میشن همسرای ما غیر از اینه؟؟؟ایشون کلا مشکل دارن یعنی چی بر میگردن به خیلی از خانمایی ک ازدواج سنتی کردن توهین میکنن

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂
اونایی ک سنتی ازدواج کردن خیلی حرفم براشون سنگین بود چون خودشونم ته دلشون به حرفم ایمان دارن .  

خخخخخ عاشق اعتماد به نفست شدم عاره دخترم تو خوبی چقدر با عقل و درایتی حرفات چقدر با منطقِ من تحت تکثیر قرار گرفتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بايد با دوستى شروع شه ، سنتى هم باشه بايد يه مدت طولانى برن و بيان نه مثل اين رسم قديمى كه ...

الان ب نظرتون اونایی کدوستی بوده دیگه طلاق نیست؟؟هرروز داریگ توی همین سابت میخونیم داستان هایی ک دوستی بوده وبازم حدا شدن.منظورم اینه نمیشه ی تسخه رو براهمه پیجید

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
وااین چ حرفیه مگه شوهر پیداکردن دیگه کار خییلی میهم هست ک عرضه وبی عرضه داشته باشه

آره خب واسه یه سریا مهمترین کار زندگیشونه بعداز اونم زاییدن مهمتره کلا فقط واسه همین دوتا کار دنیا اومدن 

وااین چ حرفیه مگه شوهر پیداکردن دیگه کار خییلی میهم هست ک عرضه وبی عرضه داشته باشه

بابا این یه پیام معروف هست که فقط برای ترسوها و بی عرضه ها مادرانشون زن میگیرند... دراصل مال اقایونه 

حالا چه درست چه غلط این یه پیامه 

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
خب این ربطی به نوع ازدواجت نداره عزیزم... اگه بی پول باشی و شوهرتم دوست نداشته باشی که خیلی عذاب آور ...

نه عزیزم من اگه از روی عشق تصمیم نمیگرفتم الان این اوضاعم نبود به جای اینکه به عقلم اطمینان کنم به دلم کردم 

وااین چ حرفیه مگه شوهر پیداکردم دیگه کار خییلی میهمیه ک عرضه وبی عرضه داشته باشه

من اینطور از حرفای کاربر محترم استنباط میکنم که مثلا طرف دل و جراتشو داشته باشه با کسی که بهش علاقه داره تو چارچوب خانواده ازدواج کنه نه مثل قدیم ازدواج تحمیلی و غیره و ذالک

منکه با عشق بوده چه گلی به سرم زده هر روز از روز دیگه افسرده تر هستم😔

سلنا جانم🌹مگه من مردم؟

عزيزدلم دلم ميگيره اينطوري بگي

🌹تو انتظارم تا سربازي عشقم تموم شه،برات از ته دلم دعا مي كنم،براي ما هم دعا كن🌹