دخترم سینمو نمیگیره مجبورم شیرمو بدوشم بهش بدم آیا دوشیدن باعث خشک شدن شیر میشه ؟ اگر تجربه ای دارید لطفا کمک کنید
خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت
خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت
سلام عزیزم ببخشید شما شیرتون رو دوشیدید ؟؟ تا کی شیر داشتید ؟؟ با دست میدوشیرید یا شیردوش ؟؟ ...
سلام پیامتون الان دیدم آره من دوشیدم تا 4 ماهگی با دست سریعتر شیر میومد و راحت تر بودم شیر دوش برقی امتحان کردم و دستی خیلی طول میکیشید ولی شیر دوش دستی مدل شیپوری اوایل شیر دهی خوب بود اواخر چون شیر کم بود خیلی سینه رو فشار میدادم که شیر بیاد بافت سینه آسیب دیده درد ش رو احساس نمیمردم وقتی که شیرم خشک شد متوجه شدم سینم حالتش بهم خورد