2777
2789

باعث خشک شدن شیر در ماهای آینده  میشه ؟

دخترم  سینمو نمیگیره  مجبورم شیرمو بدوشم  بهش بدم  آیا دوشیدن باعث خشک شدن شیر میشه ؟ اگر تجربه ای دارید لطفا کمک کنید 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

من با شیردوش برقی تا پنج ماهگی میدوشیدم ولی شیرم کم بود و ناچارا شیرخشک هم میدادم! پنج ماهگی دیگه اصلا نفهمیدم شیرم چجوری خشک شد

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من از نوزادیش‌ خیلی میدوشم کامل بدوشی زیادم میشه فقط حتما کنارش روزی سه لیوان پودر گالاکتومید( ...

شما  چند وقته داری میدوشی  ؟

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
چند وقتشه؟چ مدته داری میدوشی؟

12 روزشه 

خیلی وقته کم میشه ولی وقتی ای قرصا رو میخورم و پودر شیر افزا به مدت. ۱۰ روز شیر فوران میزنه

منظورم  اینه که  الان  فرزندتون چند ماهشه  و  شما چند ماهه  که میدوشید  یکسال هست که میدوشید؟

ولی سعی کن سینتو بگیره روزی دوبار حد اقل

خیلی گریه میکنه  غش میکنه  نمیگیره  

منظورم  اینه که  الان  فرزندتون چند ماهشه  و  شما چند ماهه  که میدوشید ...

دخترم ۷ ماهشه 

الان دیگه غذا کمکی میدم همون دو‌سه بار که شیر میخوره کافیه

کلا از اول بد شیر میخورد ۳‌بار میخورد ۳بار میدوشیدم

اما الان از ۵ ماهگی نمیدوشم

دخترم ۷ ماهشه  الان دیگه غذا کمکی میدم همون دو‌سه بار که شیر میخوره کافیه کلا از اول بد شیر م ...

ممنونم