2777
2789
عنوان

کتاب همسرداری

1073 بازدید | 13 پست

دوستای گلم میشه کتابی ک خودتون دررابطه باشوهرداری خوندین واستفاده کردین خوبم جواب داده معرفی کنین؟! راستش امروز سخنرانی کلید مرد روگوش دادم عالیه معجزه میکنه, یکی دوموردشو الان روهمسرم ک تازه قهرم بودیم پیاده کردم خیلی خوب جواب داد, دلم میخواد کتابای زیادی بخونم شناختم درمورد مردا بره بالا , بااین سخنرانی فهمیدم شناخت ما زنا از مردا خیییلی کمه شاید فقط یک صدم میشناسیمشون, توصیه میکنم شمام گوش بدید, اگ شمام کتاب جالبی درنظر دارین معرفی کنین ممنون از همه گی ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون یکی دو مورد چی بوده میشه بگی؟

درمورد

طرز درخواست کردن از مرد, یاد میده چطور نیازمون رو ازمرد درخواست کنیم ک صددرصد انجامش بده , بهش حس غرور بدیم. برا من ک شوهرم خیلیم مغروره اصن فک نمیکردم جواب بده ولی داد

من شوهرم تو خونه کمکم نمیکنه...یعنی اگه بتونه هم انجام نمیده.انگار خوشش میاد زنش همه کاراشو انجام بد ...

مطمین

باش با این ترفند جواب میده, اصن مردا ی قلق خاصی دارن این سخنرانیم ازطرف ی پزشک مرده خودش همجنساشو خوب میشناسه

مطمین باش با این ترفند جواب میده, اصن مردا ی قلق خاصی دارن این سخنرانیم ازطرف ی پزشک مرده خودش همج ...

خدا از زبونت بشنوه..

پیداش کردم توی یه تاپیک دیگه لینکشو گذاشتن.برم گوش بدم ببینم من باید چیکار کنم با این مرد مغرور😒

چی میگی تو😤😤😤😤