2777
2789
عنوان

موهای صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 33 پست

وکس اگه خوب باشه و آرایشگر کار بلد باشه جوش نمیزنه

اما من وقتی جوش داشتم شیو میکردم با این موزن های گوش و بینی 

تا جوش میزنی از روشای کندنی استفاده نکن اول جوشتو درمان کن بعد 

البته لیزرم میتونی بکنی که دیگه کلا راحت بشی فاصله بین جلسات لیزر هم باید با ژیلت بزنی

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
نه عزیزم..من الان هفت ساله صورتمو تیغ کردم کلفت نشده..خانومایی هم ک کلفت شده واسه بهم خوردن هورمونای ...

اره منم همینو میگم

کرکه

جنسش که عوض نمیشه که

حالا با هرروشی باشه

جنس پیاز موش اینجوریه که کرکه

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکس اگه خوب باشه و آرایشگر کار بلد باشه جوش نمیزنه اما من وقتی جوش داشتم شیو میکردم با این موزن های ...

لیزرچنده قیمتش میدونی شما؟

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
لیزرچنده قیمتش میدونی شما؟

واحدی ۶۰ ۷۰ ه فکر کنم چون من چونه و پشت لب میزنم دو واحده ۱۲۵ میشه دستگاهشم الکسه

البته ارزونترم هست ولی من ارزونارو رفتم فقط پول دور ریختن بود

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

از نظر علمی تیغ نمی تونه هیچ تاثیری روی تعداد و نوع موهای هیچ قسمتی از بدن بذاره. فقط چون ساقه ی مو از وسط قطع می شه، فکر می کنین کلفت شده. اگه کاملا بلند بشه مثل قبل می شه. 

یعنی اگه کسی مشکلی با این روش نداره خیلی راحت می تونه انجامش بده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

تیغ وژیلت واااااای موی صورت رو میکنه مثله ریش مرد٬٬٬همون بند یا شمع خیلی خوبه٬٬٬برای جوشش هم که نزنی لیموترش رو از وسط نصف کن شب بزن تو صورتت دوسه شب اینکارو کن درسته میسوزه ولی دیگه جوش نمیزنی تازه پوستتم روشننن میکته عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
از نظر علمی تیغ نمی تونه هیچ تاثیری روی تعداد و نوع موهای هیچ قسمتی از بدن بذاره. فقط چون ساقه ی مو ...

عزیزم اگه سرچ کنی میبینی تیغ وژیلت باعث افزایش مو وضخیم شدنش میشه٬٬٬البته شاید واسه بعضیا بد جواب نده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
تیغ وژیلت واااااای موی صورت رو میکنه مثله ریش مرد٬٬٬همون بند یا شمع خیلی خوبه٬٬٬برای جوشش هم که نزنی ...

لیمو ترش پوستو تحریک میکنه دکترارو حرص ندین با این روشا   

عزیزم اگه سرچ کنی میبینی تیغ وژیلت باعث افزایش مو وضخیم شدنش میشه٬٬٬البته شاید واسه بعضیا بد جواب ند ...

سرچ کردم که اینو می گم خب.   حتی به سرچ قناعت نکردم و از متخصص پرسیدم. گفت هیچ تاثیری نداره. فقط ساقه رو از وسط قطع می کنه و مو ضخیم به نظر می رسه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
لیمو ترش پوستو تحریک میکنه دکترارو حرص ندین با این روشا    

من خودم امتحان کردم که میگم چطور روش شما درسته ومنطقیه ولی مال من نه 

سرچ کردم که اینو می گم خب.     حتی به سرچ قناعت نکردم و از متخصص پرسیدم. گفت هیچ تاثیری ند ...

تا اونجایی که من دیددم وشنیدم تیغ وژیلت واسه پوست صورت خیلی بده٬٬٬اگه اینجور باشه که ارایشگرها هم کار خودشون رو راحت میکنن 

من خودم امتحان کردم که میگم چطور روش شما درسته ومنطقیه ولی مال من نه 

چون منم سالها جوش مقاوم به درمان داشتم همه چیو امتحان کردم ولی هیچیو مثل نظر پزشک متخصص قبول ندارم این درمانای سنتی موقته و پزشکام میگن پوستو بدتر حساس میکنه البته منطقی هم هست چون لیمو اسیدیه نمیشه بی هوا اسیدو به هر نوع پوست و جوشی زد

آخرشم برا من فقط آکوتان جواب داد اونم دو دوره