2777
2789
عنوان

موهای صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 33 پست
تا اونجایی که من دیددم وشنیدم تیغ وژیلت واسه پوست صورت خیلی بده٬٬٬اگه اینجور باشه که ارایشگرها هم کا ...

درباره پوست چیزی نگفتم. گفتم کسی که مشکلی باهاش نداره می تونه استفاده کنه. کسی که یکی دو بار استفاده کنه می فهمه مشکلی داره یا نه.

آرایشگرا استفاده نمی کنن چون مویی که با تیغ زده بشه سطحی زده شده و زودتر در میاد. کسی پولی برای این اصلاح نمی ده.  تو کلینیک همین سایت هم خانوم دکتر ژیلت رو توصیه کردن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
چون منم سالها جوش مقاوم به درمان داشتم همه چیو امتحان کردم ولی هیچیو مثل نظر پزشک متخصص قبول ندارم ا ...

منم بر حسب‌ کاری که واسه خودم کردم اونجوری گفتم٬٬٬بعدشم گفتم که شاید همون تیغ وژیلت واسه بعضیها خوب جواب بده ومشکلی نباشه عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درباره پوست چیزی نگفتم. گفتم کسی که مشکلی باهاش نداره می تونه استفاده کنه. کسی که یکی دو بار استفاده ...

بله حرف شما درسته٬٬٬منم تجربیات خودمو گفتم شماهم مال خودتو٬٬٬بالاخره هرکسی نظری داره گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏