2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم ۲۲ ماهشه ولی دکترش گفت زیر ۳ سال خیلی میتونه آسیب زا باشه و در آینده مشکل مثانه پیدا کنن. ح ...

بستگی ب بچه هم داره

بعضیا حالیشون هس وزودمیگن..امتحان کن اگر میگه که چرانگیریش

دوستم بچش همسن بچه منه دوسال ودوماه.گفت زودی یه هفته ای 

اماپسرمن یک ماه  بردمش واصلا نمیگف.خونمو ابکشی کردم وباز پوشکش میکنم..باید صبرکنم تاوقتی حالیش شد

میخوام  من بچم دو سال و دوماه  به هیچ نحوی بلد نمیشه خانومایی که با ترفندهایی موفق شدن ...

باید صبرکنی منم میگم که..امتحان کردم یک ماه هی بردمشو نگف.شورتداموزشی گرفتم وچندبارم فرشمو نجس کرد

بیخیالش شدم فعلا فرشامم شستم 

این قبل تابستون هر وقت میبردم پاهایش رو بشورم همونجا جیش میکرد

تابستون نیاز شد نمونه ادرار بگیریم از ازمایشگاه ترسیده

از اونمئقع اصلا راه نمیاد وقتی شلوار درمیاری خودشو جمع میکنه اصلا تحت هیچ شرایطی جیش و دستشویی نمیکنه انقدر تو خودش نگه میداره که

من دخترم ۲۲ ماهشه ولی دکترش گفت زیر ۳ سال خیلی میتونه آسیب زا باشه و در آینده مشکل مثانه پیدا کنن. ح ...

سه ساله که دیگه بایدخودش بره وبیاد من ازیک سال ونیم یادش دادم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

[QUOTE=76691788]چحوری اخه میگن هنوز تا قبل دوسال اصلا نمیفهمه دستشویی میکنه[/QUOTEمدفوع روپسرمن بایکی دوباریادگرفت ولی ادراررودیریادمیگیرن تادوساله یادگرفت ولی بعضی وقتاازدستش درمیرفت دیگه تادوسال ونیم کامل یادگرفت ولی الان که چهارسالشه هنوزشباخودشوخیس میکنه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!