2777
2789
عنوان

چه کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 43 پست
اینجا موقعیتشو ندارم طبقه بالای مادر شوهرمیم زیاد نمیتونم برم بیرون ینی اصلا تنها نمیتونم

با مادرشوهرت برو شنا یاد بگیر .من 2ماه بود عروسی کرده بودم با مادرشوهرم تو یه ساختمو بودیم  .باهم رفتیم شنا یاد گرفتیم 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگی اگه واقعا آزادی میخوای واستا و از خودتو حریم شخصی و حقوقت دفاع کن من پنج سال سرمو اند ...

ارزوم بود کلاس اریشگری برم ارایشگر شم از بچگی بزرگترین ارزوم ارایشگری بود ولی میگه ارایشگاه زنای مختلف میان چیز میز یادمیگیری

اینجا موقعیتشو ندارم طبقه بالای مادر شوهرمیم زیاد نمیتونم برم بیرون ینی اصلا تنها نمیتونم

چقد زندگیت شبیه زندگی منه😄منم صب تا شب توخونه ام حتی پایینم نمیرم

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
با مادرشوهرت برو شنا یاد بگیر .من 2ماه بود عروسی کرده بودم با مادرشوهرم تو یه ساختمو بودیم  .با ...

زیاد باهم جور نیستیم هرجا بره ب من نمیگع ک بیا توام بریم 

زیاد باهم جور نیستیم هرجا بره ب من نمیگع ک بیا توام بریم 

خوب شاید میخواد مزاحمت نشه .من خودم به مادرشوهرم گفتم من تنهام حوصله م سر میره جای رفتی بگو منم بیام .اونم هروقت بازار یا  ... میرفت میگفت دوست داری بیا توام بریم .

خوب شاید میخواد مزاحمت نشه .من خودم به مادرشوهرم گفتم من تنهام حوصله م سر میره جای رفتی بگو منم بیام ...

خودش میبینه ک حوصلم سر رفته و گردشو دوس دارم اصلا ی سر هم بعم نمیزنه

ارزوم بود کلاس اریشگری برم ارایشگر شم از بچگی بزرگترین ارزوم ارایشگری بود ولی میگه ارایشگاه زنای مخت ...

وااای مثل شوهر من 😂😂اول خودتو بهش ثابت کن 

خودش میبینه ک حوصلم سر رفته و گردشو دوس دارم اصلا ی سر هم بعم نمیزنه

چی بگم .ماررشوهر منم زیاد بهم سر نمیزد ولی خوب باهم خوب بودیم .اگه از اون مادرشوهرررا نیست که پررو بشه رابطه تو باهاش خوب کن 

چی بگم .ماررشوهر منم زیاد بهم سر نمیزد ولی خوب باهم خوب بودیم .اگه از اون مادرشوهرررا نیست که پررو ب ...

ی چی میگی دیگه زبونش مثل ماره هزارجور حرفا پشت سرم زده ولی باز ساکت شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز