2777
2789
عنوان

چه کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 43 پست
۱۹ سالمه ۲ ساله عروسیم شده ۴ سالم نامزد بودیم

همونه سنت کمه میترسه گول بخوری ولی من یه دعوایه درست حسابی راه انداختمو محکم واستادم گفتم طلاق میخوام وقتی ب دست و پام  افتاد ک جدانشم گفتم یا مثه آدم رفتار میکنی یا طلاق قول داده دیگه بد دلی نکنه

این نیز بگذرد🙃
اگه بهم اعتماد نداره برا چی داره باهام زندگی میکنه 

بحث اعتماد نیست میدونی بعضی از میترس از اینکه یه نفر زنشون پر کنه و باعث خرابی زندگیش بشه 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همونه سنت کمه میترسه گول بخوری ولی من یه دعوایه درست حسابی راه انداختمو محکم واستادم گفتم طلاق میخوا ...

بهم اصن اهمیت نمیده بیکار ک میشینم خود  بخود گریم میگیره

بهم اصن اهمیت نمیده بیکار ک میشینم خود  بخود گریم میگیره

میده شوهر منم ی جوری دگرفتار میکرد فک میکردم ازم متنفره ولی حالا خانمم عشقم از زبونش نمیوفته مردا از زنایه ضعیف خوششون نمیاد

این نیز بگذرد🙃
خخخخ شوهر من همین یه موردو نداره فقط اتفاقا همیشه سعی میکنه با پول خرم کنه

خوشبحالت😕 میدونی ی دعوا را افتاد بین و من و مادرشوهرم رفتم خونه مامانم با شوهرم اومد هرچی از دهنش درمیومد ب خانواده ک داداششم هست گفت گفتم تا وقتی اینجا خونه نخری نمیام عموش اومد گف برگرد قول میدم تو عرض  دو س ماه بخرم هنوز ک هنوزه قرلره بخرع😏

خوشبحالت😕 میدونی ی دعوا را افتاد بین و من و مادرشوهرم رفتم خونه مامانم با شوهرم اومد هرچی از دهنش د ...

منم چندین بار ازاین موردا داشتم ولی این دفعه ی آخر دیگه سفت و سخت واستادم گفتم فقط طلاق دوماه طول کشید یه سرس از کارایه طلاقمم انجام دادم وقتی دید واقعا جدیم خودشو تغییر داد

این نیز بگذرد🙃
منم چندین بار ازاین موردا داشتم ولی این دفعه ی آخر دیگه سفت و سخت واستادم گفتم فقط طلاق دوماه طول کش ...

کسی پشتم نیست بتونم کاری کنم همه‌میگن غصه نخور درست میشه😔۶ ساله نشد نمیشه موهام سفید شدن هر روز سردرد واقعا خسته شدم گاهی بفکر خودکشی میفتم ولی نمیتونم بخاطر مامانم

کسی پشتم نیست بتونم کاری کنم همه‌میگن غصه نخور درست میشه😔۶ ساله نشد نمیشه موهام سفید شدن هر روز سرد ...

منم خیچکی پشتم نبود منم بارها بفکره خودکشی افتادم خیلی سختی کشیدم حتی بابام از خونش بیرونم کرد گف حق نداری جداشی ولی من از حرفم بر نگشتم 

این نیز بگذرد🙃