2777
2789
عنوان

تولد نحس من

311 بازدید | 11 پست

پس فردا تولدمه .....مامانم اینا میخوان واسم جشن بگیرن شوهرم الان بام بحث کرد میگه خودمون دوتایی بریم بیرون .خوب اونا الان برنامه ریزی کردن من چ گهی بخورم ‌زنگ زدم یه بهونه الکی اوردم واسه مامانم قبول نمیکنه بندازه یه روز دیگه ......ینی لعنت ب این زندگی ک تولدشم شومه

وااا به شوهرت بگو خانوادم برام جشن میگیرن این چه بی احترامییه؟؟ برا دونفره بودن وقت زیاده

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چرا انقدر پیچیده می کنید همه چیو ...

شب تولدتون  دوتایی جشن بگیرید 

ک تولد و تدارک خانوادتونم بهم نخوره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

برید بیرون برگشتنی هم برید خونه مامانت یا اول برید خونه مامانت بعد برید بیرون به هر حال کیف تولد به گرفتن جشن تو خونه ست

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...

چقدر سخت میگیرید عزیزم..من هفته دیگه تولد همسرمه شب تولدش دوتایی جشن میگیریم روز تولدش همیشه مامانش اینا شبش واسش کیک میگیرن و مارو دعوت میکنن..تولد منم همینجوره واسه شوهرت توضیح بده اینجوری قانعش کن الکی اوقات خودتون و تلخ نکنید عزیزم