2777
2789
عنوان

تقویم قاعدگی

120 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها برا حساب روز اول قاعدگی وقتی دوروز اول لکه بینی بوده چطوری روزاول رو حساب کنم از روزی که شروع شده زیاد اومده یا نه از همون موقع که کم چند قطره بوده میخوام دارو تحریک تخمدان بخورم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون لکه ها حساب میشه. بعد لکه تا چند روزی؟

چهاردم ماه اخر شب یه قطره اومد از پونزدهم و شونزدهم و هفدهم خیلی کم اومد امروزم تا همین بعدازظهری کم بود بعد یهو زیاد شد

چهاردم ماه اخر شب یه قطره اومد از پونزدهم و شونزدهم و هفدهم خیلی کم اومد امروزم تا همین بعدازظهری کم ...

همیشه همینجوریه؟

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
من اصلا این ماه دلم درد نگرفت لکه بینی هم دفعه اولم بود ماشالله هرماه به مشکلاتم اضاف میش دفعه اوله ...

از همون روز لک حساب کن. همون ک رحمت داره لک میده بیرون یعنی حالت پریودی شروع شده

قبلش قرصی چیزی خوردی،؟

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
از همون روز لک حساب کن. همون ک رحمت داره لک میده بیرون یعنی حالت پریودی شروع شده قبلش قرصی چیزی خور ...

میشه تاپیک قبلم رو بخونی توضیح کامل دادم هیچکس جوابمو نداد😔

تقویم قاعدگی چیه؟

اپلیکیشن مخصوص خانم هاس در حقیقت یه تقویم که خودش تاریخ پریود , تخمک گذاری و pms رو بهتون نشون میده|هم مناسب کسایی که میخوان باردار بشن هم کسایی که میخوان جلوگیری کنن (با توجه به زمان تخمک گذاری ) برای کسایی هم که قرص مصرف میکنن کاربردیه چون reminder داره

اپلیکیشن موبایل؟ از کجا باید دانلود کنم؟ یا خریدنیه؟

بله عزیزم برا موبایل من خودم هرلایف و دارم چون به نظرم از بقیه هم امکاناتش بیشتر هم کار باهاش سادس هم رایگان
 تو گوگل پلی و بازار سرچ کنی هرلایف هست اینم لینک دانلود مستقیمش