2777
2789
از هرسه تاش میترسم .  چون خودمم همین کارو کردم .  هرروز به خودم میگم فردا ک تو مدرسه ...

. میفهمم چی میگی .. ولی چی الان آزارت میده؟ اینکه نمیتونی بهش بگی چقدر دوستش داری؟؟ 

ببین دوست عزیز ... 

گاهی لازمم نیست واقعا این کارو بکنی 

بعضی از آدما با رفتارشون علاقشونو به یه نفر نشون میدن 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
از هرسه تاش میترسم .  چون خودمم همین کارو کردم .  هرروز به خودم میگم فردا ک تو مدرسه ...

مثلا چه رفتار غیر عادی ای ؟ 

عکس العمل هات بر عکسن ؟ 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

. میفهمم چی میگی .. ولی چی الان آزارت میده؟ اینکه نمیتونی بهش بگی چقدر دوستش داری؟؟  ببین دوست ...

میفهمم... ولی میخوام بدونه . میخوام بش بگم . میخوام همون طور که اون برام با بقیه فرق داره منم براش فرق داشته باشم . چن وقت پیشا میگف ممکنه من یکیو خیلی دوس داشته باشم ولی هیچوقت بهش نگم . خیلی برام مهم باشه . ولی نگم . میگف نمیفهمم کی واقعا دوسم داره کی نداره . اگ طرف بگه خب بهتره . گفتم اگ بفهمی چیکارمیکنی؟ گفت خب اگ دوسش داشته باشم همه وقتمو . دوست داشتنو پاش میذارم . 

میفهمم... ولی میخوام بدونه . میخوام بش بگم . میخوام همون طور که اون برام با بقیه فرق داره منم براش ف ...

خب بهش بگو 

فرض کن فرصتی نداره مثلا فکر کن امروز آخرین روز دنیاست ... 

یا خدایی نکرده فردا نیستش که بهش بگی ....  (خدایی نکرده)

آدم های دوست داستنی زندگیمون مثل اکسیژن تو هوا نیستن که شاید یه روزی نباشن و برن جایی ... 

شاید کلا امروز  اخرین روز تابیدن خورشید باشه ... 

بهش بگو   لازم نیست خیلی سخت بگی ... 

اگه نگران حقارته و اون سه تا چیزی که گفتی ازشون میترسی هستی هم  بعدش میتونی رفتارتو کنترل کنی که دچار اون حالتا نشی .... 

تو که نمیخوای چسب و سیریش بشی   تو فقط میخوای بگی دوستش داری ... 

به قولی  بگو من از دوست داشتن آدم ها نمیترسم .... چون این یه احساسه که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد و قشنگه ... 

ولی بگو آدمی هم نیستم که بخاطر این دوست داشتن خودمو کوچیک کنم ... 

اینجوری تعادل رو رعایت میکنی ... 

هم دوستش داری هم خیلی هم احساس سر افکندگی نمیکنی ... 

اخه یه انتخابه .. شایدم یه امتحانه   اگه اونم تو رو دوست داشته باشه و ارزششو داشته باشه ... سر بلند بیرون میاد .. 

ولی تا وقتی ندونه که نمیشه امتحانش کرد .... 

ولی خیلی خنگوله :) نمیفهمه قد خواهر نداشتم دوسش دارم

ادم ها به گفتن جمله دوستت دارم واقعی که از دهن کسی سخت بیرون بیاد احتیاج دارن ...  دوستت دارم های معمولی رو راحت میگن و میشنون 

خنگ نیست شایدم اونم درگیر همچین حالتی باشه ... 

شاید اصلا برا همین گفته که دوست داره بهش بگن دوستش دارن ...

حساس شدم . خودم میفهمم . خیلی زیاد  مثلا سعی میکنم به یه سلام اکتفا کنم :| اصن حس میکنم دارم ف ...

اره ... میخوای حواست بهش نباشه ولی بیشتر از همه حواست به اونه ... 

وقتی یه چیزی میشه اول از همه منتظر عکس العمل اونی ... 

اره ... میخوای حواست بهش نباشه ولی بیشتر از همه حواست به اونه ...  وقتی یه چیزی میشه اول از هم ...

اره ... دقیقا همینطوره . 

حرفات واقعا ادمو آروم میکنه . 

واقعا . خیلی ازت ممنونم

اره ... میخوای حواست بهش نباشه ولی بیشتر از همه حواست به اونه ...  وقتی یه چیزی میشه اول از هم ...

فردا بهش میگم و خودمو از این نمیدونم بزرگی که وسطش گیرافتادم نجات میدم :) 

حالا ممکنه هرچی درست بشه . یا نه بدتر بشع

واینکه نظری ایده ای نداری که چجوری بهش بگم . 

راستش وقتی نمیتونم احساساتم رو بیان کنم . بغض گلومو میگیره لنتی !

اره ... دقیقا همینطوره .  حرفات واقعا ادمو آروم میکنه .  واقعا . خیلی ازت ممنونم

خواهش میکنم عزیزم ... 

مطمعنم که اونم تورو دوست داره ولی دوتاتون نمیخواین به هم بگین  ینی دلتون نمیخواد مستقیما بگین ... شاید میترسین رفتار طرفتون عوض شه و اینا یا حس کنین کوچیک میشین ... 

ولی بعد این ۷ ماه هم میرین دانشگاه .. امیدوارم  زودتر درک کنین که یجورایی بهترین دوستای هم میتونین باشین و تا ابد با هم  دوست بمونین ... 

فقط یادت نره ممکنه یه وقتای هم از شدت دوست داشتن و نگفتنش  حس کنی کلا بدت میاد ازش و اشتباه کردی و کوچیک شدی  یا فقط منتظر بود بهش بگی دوستش داری و اونم مثل بقیه شه  ولی همه ی اینا احساس الکی و فیکه ... مهم اون دوست داشتنه هست که پشت خجالت یا غرور پنهان نشه ...

اگه یه موقع خواستی حرف بزنی بعدااا راجبش من میتونم کمکت کنی فقط غصه نخور   

خواهش میکنم عزیزم ...  مطمعنم که اونم تورو دوست داره ولی دوتاتون نمیخواین به هم بگین  ینی ...

با شما که حرف زدم دلم عاروم شد ... واقعا میگم . 

خیلی دلم میخواد بازم باهاتون حرف بزنم ...

منم همین حسو دارم که اونم منو دوست داره . :)

فردا بهش میگم و خودمو از این نمیدونم بزرگی که وسطش گیرافتادم نجات میدم :)  حالا ممکنه هرچی ...

بهش بگو بیا فرض کنیم فردا اخرین روز دنیاست بیا حرفامونو به هم بزنیم که اگه اونم خواست چیزی بگه خجالت نکشه و بگه .... 

ببین یه نفر  ممکنه  این حرفایی که قراره به دوستت بگی رو به تو  بزنه و با اینکه واقعاااا دوستش داری  نتونستی چیزی بگی ... پس اگرم چیزی نگفت بدون اونم ممکنه تو گفتن مشکل داشته باشه حتی بعد ازینکه تو گفتی هم نتونه بگه