2777
2789
عنوان

fatima137574

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتی چقدر فاطیما داریم اومدم بگم منم یکی

من خودم هم فاطمه ام😊

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
من با این خانومfatima137475کار دارم.میشناسینشون؟هرکار میکنم منشن نمیشن. شما میتونید تگشون کنید؟

جانم ؟

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

عزیزم فاطیما جان.من از اون آدماییم که اگه از دست کسی ناراحت شم سریع بهش میگم تا سوتفاهم برام حل شه.

شما داری مادر میشی.مبارکت باشه.انشاالله خدا پسرت رو سالم بغلت بده.ولی من از دست شما پریروز خیلی ناراحت شدم.

دلیلی نداره به بهونه گذاشتن عکس ،شمارو به تاپیکم بکشونم.چون من از شما بابت عکس پولی دریالت نکردم با شمارو وادار به اومدن تاپیکم نکردم.

وشاید برای شما هم پیش اومده باشه که سایت عکس با حجم بالا رو قبول نکنه و با 50درصد کیفیت پایین تر بفرسته.بنابراین یه چیز طبیعیه که برای همه پیش میاد.

صحیح نیست چون اینجا مجازیه و همدیگرو نمیبینیم،به خودمون اجازه بدیم همدیگه رو دروغگو و ذغال فروش خطاب کنیم.

من واقعا تعجب کردم.گفتم شاید شوخی باشه.ولی ریپلای های شما منو واقعا ناراحت کرد.

اگر حقی از شما ضایع کردم یا احساس میکنید ، دروغی گفتم معزرت میخوام.

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم.عزیزم دلیلی نیست وقت با ارزشم رو بزارم تا بقیه رو سرکار بزارم.

ببخشید طولانی شد.

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
عزیزم فاطیما جان.من از اون آدماییم که اگه از دست کسی ناراحت شم سریع بهش میگم تا سوتفاهم برام حل شه. ...

جوری حرفاتو زدی خودم خجالت کشیدم....معذرت میخوام ک ازم ناراحت شدی😐😐😐

اما قبول کن ک این کارا تو سایت انقد زیاد شده ک واقعا قابل درک نیست.عکسای شماهم خیییییلی طول کشید تا بیاد.من دچار اشتباه شدم.منم کارشناسیه حقوق دارم.حقوقیا یکم بدبینو کله شقن😁 و البته دنبال مدرک

ببخشید دوسته عزیز

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
عزیزم فاطیما جان.من از اون آدماییم که اگه از دست کسی ناراحت شم سریع بهش میگم تا سوتفاهم برام حل شه. ...

در ضمن راجبه دعای قشنگتم ممنون.منم از همون تاپیکه اولت ک برای عکس بود امضاتو ک دیدم برات دعا کردم دیروزو امروزم همینطور.امیدوارم هرمشکلی ک هست تو زندگیت رفع بشه.تو لیاقتشو داری...❤❤😊😊😊😊

جوری حرفاتو زدی خودم خجالت کشیدم....معذرت میخوام ک ازم ناراحت شدی😐😐😐 اما قبول کن ک این کارا تو س ...

عزیزم من خدایی نکرده انتظار عذر خواهی از سمت شما نبودم....

گفتم که تا از کسی ناراحت میشم زودی بهش میگم.

انشاالله پیش همسر و پسر عزیزت خوشبخت باشی و وکترای حقوق بگیری❤

در ضمن راجبه دعای قشنگتم ممنون.منم از همون تاپیکه اولت ک برای عکس بود امضاتو ک دیدم برات دعا کردم دی ...

ممنونم عزیز دل خیلی زیاد لطف کردی💖

عزیزم من خدایی نکرده انتظار عذر خواهی از سمت شما نبودم.... گفتم که تا از کسی ناراحت میشم زودی بهش م ...

این وظیفه ی منه ک بابته اشتباهم عذرخواهی کنم.با اینکه همش به خودم و بقیه توصیه میکنم زود قضاوت نکنن اما متاسفانه خودمم گاهی دچار این اشتباه میشم.بازم شرمنده 

این وظیفه ی منه ک بابته اشتباهم عذرخواهی کنم.با اینکه همش به خودم و بقیه توصیه میکنم زود قضاوت نکنن ...

دشمنت شرمنده خانوم❤