2777
2789
عنوان

fatima137574

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 41 پست
قربونت.خلاصه امیدوارم حلالم کرده باشی😔

این حرفو نزن فاطیما جون.

برام دعا کن.خیلی محتاج دعاتم....

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
این حرفو نزن فاطیما جون. برام دعا کن.خیلی محتاج دعاتم....

من کی هستم ک دعا کنم عزیزم.خدا خودش دسته همه رو بگیری.تورو هم ب مراد دلت برسونه.ایشالا تا سال دیگه همین موقع بچت بغلت باشه عزیزم🤲🤲🤲

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کی هستم ک دعا کنم عزیزم.خدا خودش دسته همه رو بگیری.تورو هم ب مراد دلت برسونه.ایشالا تا سال دیگه ه ...

یعنی میشه همچین روزی رو ببینم؟؟؟😢😢😢

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

سلاام چطووری دوستم 

خودت بودی باهام مسیج میدادی یا کس دیگه پروفایلت دستش بود!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
سلاام چطووری دوستم  خودت بودی باهام مسیج میدادی یا کس دیگه پروفایلت دستش بود!

سلام عزیزم

من تازه اومدم ایران.یه چند ماهی هست.خطم دست یکی از اشناهابود عزیزم

سلام عزیزم من تازه اومدم ایران.یه چند ماهی هست.خطم دست یکی از اشناهابود عزیزم

اونکه تاپیک من کلفت میخواستم نه عروس میگم

ایشون نیست تونی نی سایت؟بهم بدی آی دیشو

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
اونکه تاپیک من کلفت میخواستم نه عروس میگم ایشون نیست تونی نی سایت؟بهم بدی آی دیشو

کلفت؟عروس؟نه عزیزم ایدی ندارم.ایشون نیستن تو نینی سایت

کلفت؟عروس؟نه عزیزم ایدی ندارم.ایشون نیستن تو نینی سایت

اینو میگم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2141890/مادرشوهرش-گفته-من-کلفت-میخواستم-نه-عروس

اینو میگم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2141890/مادرشوهرش-گفته-من-کلفت-میخواستم-نه-عرو ...

نه عزیزم اینو دختر خاله ی خنگمن زده.من نزدم😁

نه عزیزم اینو دختر خاله ی خنگمن زده.من نزدم😁

همون دخترخالت گفتم شاید باشه اینجا یا بشه باهاش حرف زد

اونوقت یکم مسیج دادیم بهم

همون دخترخالت گفتم شاید باشه اینجا یا بشه باهاش حرف زد اونوقت یکم مسیج دادیم بهم

عزیزم دختر خالم تو نی نی سایت نیس.اما اگه پیغامی داری به من تو خصوصی بگو تا بهش بگم عزیزم