fatemesadst مدیر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2789 عنوان fatima137574 | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 41 پست یه لحضه بیایین لطفا این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍 1397/09/18 | 13:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemesadst مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2789 قربونت.خلاصه امیدوارم حلالم کرده باشی😔 این حرفو نزن فاطیما جون.برام دعا کن.خیلی محتاج دعاتم.... این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
fatima137475 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 5520 این حرفو نزن فاطیما جون. برام دعا کن.خیلی محتاج دعاتم.... من کی هستم ک دعا کنم عزیزم.خدا خودش دسته همه رو بگیری.تورو هم ب مراد دلت برسونه.ایشالا تا سال دیگه همین موقع بچت بغلت باشه عزیزم🤲🤲🤲 ۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
fatemesadst مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2789 من کی هستم ک دعا کنم عزیزم.خدا خودش دسته همه رو بگیری.تورو هم ب مراد دلت برسونه.ایشالا تا سال دیگه ه ... یعنی میشه همچین روزی رو ببینم؟؟؟😢😢😢 این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
fatima137475 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 5520 یعنی میشه همچین روزی رو ببینم؟؟؟😢😢😢 هیچ اتفاقی نشدنی نیست...مطمعا باش 🤗 ۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
مهراانه عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 5231 سلاام چطووری دوستم خودت بودی باهام مسیج میدادی یا کس دیگه پروفایلت دستش بود! با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
fatemesadst مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2789 سلاام چطووری دوستم خودت بودی باهام مسیج میدادی یا کس دیگه پروفایلت دستش بود! سلام عزیزممن تازه اومدم ایران.یه چند ماهی هست.خطم دست یکی از اشناهابود عزیزم این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
مهراانه عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 5231 سلام عزیزم من تازه اومدم ایران.یه چند ماهی هست.خطم دست یکی از اشناهابود عزیزم اونکه تاپیک من کلفت میخواستم نه عروس میگمایشون نیست تونی نی سایت؟بهم بدی آی دیشو با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
fatemesadst مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2789 اونکه تاپیک من کلفت میخواستم نه عروس میگم ایشون نیست تونی نی سایت؟بهم بدی آی دیشو کلفت؟عروس؟نه عزیزم ایدی ندارم.ایشون نیستن تو نینی سایت این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
مهراانه عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 5231 کلفت؟عروس؟نه عزیزم ایدی ندارم.ایشون نیستن تو نینی سایت اینو میگمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2141890/مادرشوهرش-گفته-من-کلفت-میخواستم-نه-عروس با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
fatemesadst مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2789 اینو میگم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2141890/مادرشوهرش-گفته-من-کلفت-میخواستم-نه-عرو ... نه عزیزم اینو دختر خاله ی خنگمن زده.من نزدم😁 این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
مهراانه عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 5231 نه عزیزم اینو دختر خاله ی خنگمن زده.من نزدم😁 همون دخترخالت گفتم شاید باشه اینجا یا بشه باهاش حرف زداونوقت یکم مسیج دادیم بهم با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
fatemesadst مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2789 همون دخترخالت گفتم شاید باشه اینجا یا بشه باهاش حرف زد اونوقت یکم مسیج دادیم بهم عزیزم دختر خالم تو نی نی سایت نیس.اما اگه پیغامی داری به من تو خصوصی بگو تا بهش بگم عزیزم این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍