2777
2789
عنوان

خیلی تنهام☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس ب چ دردی میخوره

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

تو این دوره راحت نمیشه به کسی اعتماد کرد.من دوست دارم ولی درددل نمیکنم.مسائلمو پیش خودم نگه میدارم.مینویسم پاره میکنم.گاهی دلم یه ادم مطمئن میخواد و ناشناس که منو نشناسه ولی پای حرفام بشینه

من همین یه دونه ام!

منم تا وقتی که تو شهرخودم بودم خوب بود دوسه تا دوست داشتم باهم وقت میگذروندیم ولی از وقتی که بخاطرشوهرم اومدیم شهر غریب هیچکسو ندارم همش تو خونه تنهام و دلرم افسرده میشم بیرونم نمیرم چون وقتی میبینم همه با دوستاشون یا حداقل یه نفره دیگه میان بیرون و شادن من ناراحت میشم

معمولا همه ازت خوششون نمیاد.ولی همه که مهم نیستن..
تو این دوره راحت نمیشه به کسی اعتماد کرد.من دوست دارم ولی درددل نمیکنم.مسائلمو پیش خودم نگه میدارم.م ...

کاملا من با حرفتون موافقم

من یکسالی میشه با یکی از همسایه هامون که همسن هستیم تقریبا دوست شدیم ، بعدا فهمیدم درد دلامو میره به یکی از دوستاش که خاله دوست صمیمیم هست میگه خیلی ازش ناراحت شدم ، همچنان باهاش دوستم ولی دیگه نه باهاش درد دل میکنم و نه دیگه اعتماد دارم بهش