2777
2789
من فک کنم دارم چون سابقه افسردگیم دارم خیلی ناراحتم

چه جالب منم دقیقا دیروز با فردی برخورد کردم که هنوز در شوک هستم

یه آقای در ظاهر بسیار باکلاس و مهربون

در حالیکه داشت با خانومش تلفنی و با محبت صحبت می کرد یهو شروع کرد به فحش دادن،بعدش خودش ناراحت شد و مدام تکرار میکرد من آدم بدردبخوری نیستم

من به درد هیچکسی نمیخورم

من هنوزم باور نمیشه یهو چطور اونجور بهم ریخت

یکرنگ بمان ،حتی اگر در دنیایی زندگی می کنی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم نوع یکش اینطوری باشه

اره این نوع یکشه

بقیه ش سخت قابل تشخیصه فک کنم

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
اینا هیچ دلیلی ندارن،برای شادی یا غمشون کاراشون غیرعادیه دور از جون همسر شما

اهان 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

استارتر من خانوم اون آقایی که گفتم میشناسم

همیشه فک میکردم چقد زوج خوشبختی هستن

الان به شدت نگرانش شدم

فکرشو بکن یه مرد حدودا 40 ساله به اندازه ی یه کودک 4 ساله بی منطق شده بود

یکرنگ بمان ،حتی اگر در دنیایی زندگی می کنی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند ...
من وقتی ی مدت ی جورم ی مدت ۱۸۰درجه با اون چیزی که قبلا بودم فرق میکنم خیلی فکرم درگیره

فاطمه میشه بیشتر توضیح بدی

مثلا این آقا که گفتم

خانومش میگفت قبل از ازدواجشون سابقه ی افسردگی شدید داشته شوهرش

الانم به تنهایی و  داخل اتاق تاریک موندن علاقه مند هست

فاطمه میشه بیشتر توضیح بدی مثلا این آقا که گفتم خانومش میگفت قبل از ازدواجشون سابقه ی افسردگی شدید ...

منم وسواس دارم مثلا با ی نفر حرف میزنم سریع رنگ عوض میکنم طرز فکرم عوض میشه سریع بطوری که خودمم متوجه نمیشم تمرکزمو از دست دادم خیلی منفی گرا هستم همیشه نگرانم و خیلیم مهربونم ولی بعضی وقتا از ادم بی دلیل بدم میاد

😶ینی چی 

اختلال دوقطبی یک بیماری ذهنی بوده که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، انرژی و رفتار می شود. این اختلال اغلب در اواخر نوجوانی یا اوایل بزرگسالی ظاهر می شود. اگرچه علائم آن می تواند در هر سنی شروع شود.اطلاعات کمی در رابطه با ژنتیک اختلال دوقطبی در دست می باشد.

برای اطلاعات بیشتر راجع به اختلال دو قطبی روی لینک زیر کلیک کنید

اختلال دو قطبی

پدر من بیماری دو قطبی داشت  ولی مادرم نمیدونست ازدواج کردن به نظرم حتما باید  قبل ازدواج  مشاوره برن بعد با دید باز  و فکر کردن کامل  ازدواج کنن من یه دکتر خوب برایاین بیماری ها میشناسم اسمشون دکتر پیمان حمزه نژاد هست.