2777
2789
عنوان

خیلی حس بدی گرفتم

196 بازدید | 22 پست

چون تا حالا تو رابطه نرفتم و پیشنهاد نمیگیرم، خیلی رو روحیه ام تاثیر گذاشته. ناراحت و افسرده شدم اعتماد به نفس ندارم

یعنی دختر جذابی نیستم که پسر نمیاد سمتم.... من دوست داشتم خیلی جذاب باشم و پیشنهاد بگیرم ولی الان کسی نمیاد ابراز علاقه کنه

هرطور فکر کردم هر مدل دختری دوست پسر داره،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۲ سالمه دانشگاه میرم اره بیرون میرم تو مترو شلوغیاا میرم🥺

ببین من تو رونمیشناسم ولی دخترایی کزیادمیرن تو رابطه خودشون هی چراغ سبز نشون میدن

من دخترخالم با اینکه خیلی از سمت خانواده محدود بود و جایی نمیرفت چن تا دوس پسر داشت منی ک دانشگاه میرفتم نداشتم چون نمیخواستم

ولی اونی ک باید بیاد یه روزی خودش میاد تو به عنوان دختر سعی کن همیشه سنگین وباوقار باشی

وگرنه دخترای جلف مسخره دست این پسرای دختر باز میشن به اصطلاح

خب یکم شمای دختر یکم لوندی ، یکم دلبری باید داشته باشی البته اشتباه برداشت نکنی منظورم لوس بودن و حل ...

من مامانم خیلی تعصبی و یجوریه از این زنای قدیمیه مذهبیه.. اون نمیزاره لوندی کنم من که از خدامه خیلی این چیزا دوست دارم

اون راجع به این حرکات گارد داره میگه لوس نکن خیلی بداخلاقو تند و زمخته اون روی منم خیلی تاثیر گزاشته و این قضیه به مشکلی که دارم ربط داره