2789
عنوان

خونریزی

114 بازدید | 9 پست

سلام من دو هفته لکه بینی داشتم بعدش به خونریزی کم داشتم  ولی الان کلا رو خونریزی افتادم واقعا خسته شدم این 3 هفته شاغل هستم خیلی اذیت میشم چکار کنم قطع بشه خونریزیم تو اقدام هستم نمیخوام قرص جلوگیری بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدف جان امپول پرژسترون بزنم دوباره پریود میشم

چون تو اقدامی ممکنه اینجورشدی یه دکتر برو خیالت راحت شه احتمالا اونم پروژسترونت بده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چون تو اقدامی ممکنه اینجورشدی یه دکتر برو خیالت راحت شه احتمالا اونم پروژسترونت بده

3 سال تو اقدامم ولی باردار نشدم یک سقط 6 ماهه داشتم 3 سال پیش ولی دیگه باردار نشدم اگه امپول بزنم بازم بعد از یک هفته یا ده روز پریود میشم 

3 سال تو اقدامم ولی باردار نشدم یک سقط 6 ماهه داشتم 3 سال پیش ولی دیگه باردار نشدم اگه امپول بزنم با ...

ای وای باید درمان اساسی بکنی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ای وای باید درمان اساسی بکنی

حالا الان اولین بار رو خونریز یافتادم چکار کنم قطع بشه البته شاید برای رژیمم باشه که تو یک ماه 6 کیلو کم کردم پرژسترون بزنم دوباره پریود میشم بعد از یک هفته ده روز