2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوره هام ۲۷روزس و تا حالا عقب ننداختم همیشه دو س روز زودتر از موعدهم میشدم.۴-۵شب بعد تخمکگذاری زی ...

اینا همه علایم منم بود پس احتمال داره باردار باشی یکی دو روز صبر کن بعد دوباره تست کن

ن چهار ماهه عزیزم

احتمالا علایم بارداری باشه ولی برا احتیاط صبر کن ۱ هفته بعد اگه نشدی باز بی بی چک بزن احتمالا لقاح دیر گرفته  

واب اینجور نظر بگیر شاید کاملا منفی باشه  

شرایط منم مثل شما هست رفتم آز دادم ظهر میرم جواب بگیرم عزیزم توکل ب خدا کن منم اینکار کردم

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔
واقعن من دیروز تا حالا سینه هامم درد میکنه گاه گاه

من از یک هفته پیش سینه هام خیلی درد می کرد از بعد اقدام هم همش زیر شکم و و سمت چپم درد می کرد نفخ و یبوست گرفتم یکم از پله بالا می رفتم نفسم بند میومد همشم گرمم بود و بدنم یکم گرم بود نفسمم بالا نمیومد انگار دلم سنگین بود

احتمالا علایم بارداری باشه ولی برا احتیاط صبر کن ۱ هفته بعد اگه نشدی باز بی بی چک بزن احتمالا لقاح د ...

انشالله بارداری گلم.برا منم دعا کن😘😘

خدایا مرسی😍❤
من از یک هفته پیش سینه هام خیلی درد می کرد از بعد اقدام هم همش زیر شکم و و سمت چپم درد می کرد نفخ و ...

باردار بودی عزیزم؟؟ من تپش قلب گرفتم نفسم گاها بالا نمیاد حس پریودی هم دارم

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔
انشالله بارداری گلم.برا منم دعا کن😘😘

ان شاءالله هرچی خیره همون بشه 😍 چشم عزیزم حتما 

من از یک هفته پیش سینه هام خیلی درد می کرد از بعد اقدام هم همش زیر شکم و و سمت چپم درد می کرد نفخ و ...

منم اینطوری ام😕😕زیاد نفخ میکنم .شکمم مث سنگ سفت میشه.

خدایا مرسی😍❤

بعضی وقتا تنم داغ میش بعضی وقتا دست و پام یخ میشه عرق میکنه جوش هم میزنم درصورتی ک جوش جوش نیستم

خدایا مرسی😍❤