2777
2789
عنوان

بی بی چک

394 بازدید | 67 پست

من جمعه باید پری میشدم ولی نشدم.با ی کار کوچیک حالت پری بهم دست میده و غذا رو دلم میمونه و ی حالت ضعف بهم دست میده‌.بی بی میزنم منفی.بنظرتون باردار نیستم؟؟

خدایا مرسی😍❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مایش بده نشون میده

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

منم دیروز موعودم بود ولی پری نیومد 

دل درد خیلی کم دارم ولی همش احساس میکنم میخوام پریود شم سر گیجه هم دارم سینه هام از یه هفته پیش درد میکنه 

خدا کنه جفتمون نی نی داشته باشیم

الهی فردا از خواب بیدار بشی ببینی اون حاجتی که همیشه میخواستی رو خدا بهت داده و حاجتت برآورده شده.
بله از دوشب بعد پری تا شب ۱۶

قبلا تاخیر داشتی؟ علایم دیگه ندازی؟؟؟ چند روز از اقدام میگذره؟

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔
از مایش بده نشون میده

واقعن از نشون میده الان برم؟اخه شنیدم از چند نفر ک ده روز بعد پریشون بی بی مثبت شد و بعضیا میگفتن۴-۵-۷روز بعد پری.میتونم امیدوار باشم؟

خدایا مرسی😍❤
قبلا تاخیر داشتی؟ علایم دیگه ندازی؟؟؟ چند روز از اقدام میگذره؟

من دوره هام ۲۷روزس و تا حالا عقب ننداختم همیشه دو س روز زودتر از موعدهم میشدم.۴-۵شب بعد تخمکگذاری زیر شکمم سمت چپ و کمرم ب شدت درد گرفت و از اون موقع تا حالا درد پری دارم و سنگینم

خدایا مرسی😍❤
واقعن از نشون میده الان برم؟اخه شنیدم از چند نفر ک ده روز بعد پریشون بی بی مثبت شد و بعضیا میگفتن۴-۵ ...

بله

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
من دوره هام ۲۷روزس و تا حالا عقب ننداختم همیشه دو س روز زودتر از موعدهم میشدم.۴-۵شب بعد تخمکگذاری زی ...

راستی اولین ماه اقدام؟؟؟ 

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔