2789

نه فكر نكنم فكر يكم اضافه داري ولي بهتر پرو كني

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

پف زیاد خیلی حجیم نشونت میده

لباس عروس راسته و چسب یا چاک دار بهتر جا میفته تو تنت

چند مدلم دیدم یادمه یه پیج خارجی مال عروسهای وزن بالا بود طراحی لباسا خوب و متناسب بود

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزيزم پف اصلا نگيرى 

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

سعي كن كم كني تا اونموقع هرچقدر ميتوني واسه اعتماد به نفسه خودت

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

من قدم ۱۶۲وزنم ۴۸شوهرم ۱۸۲از مزون مروارید مشاوره گرفتم گفت هر مدلی بخوام میتونم بپوشم.بهتره از مزون دارا مشاوره بگیری چون به قد دامادم خیلی ربط داره

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

سلام یه از کاربرا دستوری داد واسه لاغری خودش تو دو ماه 17 کیلو کم کروه،منم امروز از عطاری پرسیدم گفت درسته و این مواد واسه لاغریه

هله باد،لاک مغسول،تخم شنبلیله،تخم کتان،زیره سیاه،زیره سبز،پودر لیمو عمانی،هر روز قبل ناهار و شام یه قاشق با اب ولرم مخلوط کنی و بخوری،من قراره پس فردا برم بخرم

امان از این قوم شوهر  اینجا شناساییم کردن واسه همین کاربریم رو با 8 ماه سابقه حضور فعال در سایت پاک کردم و این کاربری جدیدمه