2777
2789
عنوان

تالار

325 بازدید | 10 پست

سلام بچها امروز پدرشوهرم با شوهرم رفتن تالارعروسی دیدن بدون اینکه بمن بگن ک منم باهاشون برم  خیییییییلی ناراحتم دیگه ذوقی برای عروسی ندارم کسی شرایط منو داشته ک تو انتخاب تالارش نقشی نداشته باشه؟

تالار!!!!!!!!

بابا حالا خدا رو شکر نرفتن لباس عروس انتخاب نکردن😂😂😂انقد خودتو ناراحت نکن آجی

دختری را که دست به قلم✏ دارد را آزار ندهید ⛔ او توان حرف زدن ندارد، تمام گله هایش را در دفتری مینویسد که هیچگاه!کسی آن را نمیخواند....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببين فقط بهت بگم جوش بزني از كفت رفته!

واسه لباس و ارايشگاه و گل  تو نظر بده

شام و تالار رو بذار با شوهرت

جوش الكي نزن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بابا بیخیال. از شب عروسیت لذت ببر. من هم داسه تالار نرفتم باهاشون. واسه سفره عقد هم نرفتم. واسه کیک هم نرفتم. اگه دست خودم بود واسه لباس عروسی و آرایشگاه هم نمیرفتم 😂😂😂😂ولی خدایی شب خیلی خوبی شد. اتفاقا خواستم راجع به این شب تاپیک بزنم

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
ببين فقط بهت بگم جوش بزني از كفت رفته! واسه لباس و ارايشگاه و گل  تو نظر بده شام و تالار ...

اخه عزیزم چجوری قبول کنم وقتی منو اصن حساب نکردن ببرن‌حداقل اونجاروببینم تو دلم تااخر عمرمیمونه 

عزیزم به شما گفتن و نرفتید ؟یا بی اطلاع شما رفتن تالاردیدن؟

شوهرم کفت بابلی‌اش می‌رن فقط ببینن بعد اونجا گول ارزونشین خوردن زنگ زد گفت قرارداد ببندیم منم چون مامان باباش بودن تو رودروایسی موندم گفتم ببند. بعد ک فیلمش فرستاد دیدم خیلی تالار زشتیه