2821
2789
عنوان

شوهر خوب

561 بازدید | 34 پست

به نظرتون یه شوهر خوب باید چه ویژگیایی داشته باشه?

خاستگار خوب چی ?

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ننه نباشه.والسلام

دقیقا 

البته نباشن هم بعد ازدواج میشن 😐😬که اونم مامانا بیشتر انگار بعد ازدواج بچه هاشون یادشون میفته پسر داشتن😬😐😐😐

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
مردا همشون کم دارن  خیالت راحت

😂😂😂😂بااین اوضاع شوهر نکنم ینی 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

اخلاق خوب داشته باشه مهربون و خانواده دوست و جوانمرد باشه

دست و دلباز باشه

شغل آبرومند 

تناسب مذهبی و فرهنگی و اقتصادی

درک بالایی از شخصیت و روحیات خانم ها داشته باشه

دقیقا  البته نباشن هم بعد ازدواج میشن 😐😬که اونم مامانا بیشتر انگار بعد ازدواج بچه هاشون یادش ...

اره....خودشون هیچکارنمیکنن....ازپسره انتظاردارن....اه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

مثل شوهر عزیز من‌باشه 😁

خوش قیافه مهربون چهار سال و نیم اختلاف سنی اعتقادات مذهبی مثل خودم غیرتی کمی.  اهل کار و تلاش تحصیل کرده با ادب حتی از خودم به شدت مودب تره . 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
2790
2823
2791
2779
2792