2821
2789
عنوان

شوهر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 34 پست
پول داشته باشه والسلام نامه تمام .😁😁😂😂

😂😂خو همه چی پول نیست یهو دیدی پول داره ولی خسیسه خو

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی چیزااا ...شخصا خانواده طرف واسم مهم بود ...رفتار و اخلاقیات....موقعیت شغلی و مالی و اجتماعی .. .و از همه مهم تر به من و خواسته هام احترام بزاره و پروبال بده بهم چون از آدمایی که نق میزنن و جلو پیشرفت همسرشون رو میگیرن متنفرم

خسیس و بددهن و عصبی و شکاک و بد دل نباشه 

مهربون باشه

کافیه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
عزیزن الان شوهر اصلا پیدا نمیشه چ برسه ب خوبش

😂😂😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

مثل شوهر عزیز من‌باشه 😁 خوش قیافه مهربون چهار سال و نیم اختلاف سنی اعتقادات مذهبی مثل خودم غیرتی ک ...

اینجوری که شما گفتید که من باید برم از کارخونه سفارش بدم گیر نمیادکع 

شماهم شوهرتو دو دستی که هیچ ده دستی بچسب ول نکن

اووووو انقد باید ویژگی خوب داشته باشه که اگه بخام بنویسم دوتا برگه  آچهار میشه😂😂😩😩

😂😂😂

اینجوری که شما گفتید که من باید برم از کارخونه سفارش بدم گیر نمیادکع  شماهم شوهرتو دو دستی که ...

نه خب شوهرم ایراد هم داره مثلا اینکه پدر و مادر ش فوت کردن و این خیلی کار منو سخت میکنه و اینکه خیلی کارا که خیلی خانواده ها واسه عروساشون میکنن بلد نیست برا من بکنه چون خواهر نداشته پول زیاد نداره ولی در کل راضیم ازش . منم کلی ایراد دارم البته . 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘

یه شوهر خوب از روز اول واقعیتهای تو رو میپذیره 

و از روز اول تمام اخلاقیات و رفتارهای مشخصش رو صادقانه میگه.

در کنارش ظاهر معقولی داشته باشه

حتما لازم نیست زیبا قد بلند و پولدار باشه 

همینکه از روزی که یادش بیاد رو پای خودش بوده و دستش جلوی کسی دراز نبوده و مهم تراز همه خانوادشو دوست داشته باشه

چون کسی که خانواده اولش رو بعد از اون همه سال زندگی باهاشون دوست نداشت پس به تو هم وفا نخواهد کرد