2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 321851 بازدید | 1697 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ایگواناا   سلام عزیزم. صبحت بخیر میگم یه جا گفته بودی که حلقه زدن برای لاغری پهلو و شکم ...

حلقه اگر مدوام بزنید خوبه ولی اگر مدت طولانی بزنید ول کنید بدن مستعد میشه و شاید بدتر از قبل شکم بیارید 

ولی همیشه بزنید بله عالیه❤️

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

سلام ..ایگوانا عزیز میشه به منم کمک کنید...

من قدم 155 و وزنم 73 کیلو هست.....لطفا منم راهنمایی کنید تا عید 5 کیلو کم کنم.....البته من 6 کیلو با رژیم کم کردم ولی الان دیگه استپ کردم و خیلی سختمه رژیم بگیرم ولی ایشالله میخوام اراده کنم و کم کنم....ممنون میشم کمکم کنید

گور بابای همه ی اونایی که زندگی رو برام تلخ کردن از این به بعد فقط انرژی مثبت   ......هدف اصلی زندگیم تا عید....... لاغری  .....من بالاخره نفرین چاقی رو در هم میشکنم  
سلام ..ایگوانا عزیز میشه به منم کمک کنید... من قدم 155 و وزنم 73 کیلو هست.....لطفا منم راهنمایی کنی ...

عزیزم سلام 

رژیم صفحه ی ده ب بعد و نکاتش رو رعایت کن❤️

مرسی ایگوانا جون،  راستی یه سوال اگه دوست نداشتی جواب نده،، میگم اگه یه روزی باردار شدی دوست ...

من ب چند دلیل حتما سزارین میکنم 

با این ک در کل قطعا طبیعی بهتره 

ولی صد درصد سزارین 

سلام ایگوانا جونم 

من در کنار رژیم میخواستم قرص اسلیم مکس استفاده کنم

بنظر شما اشکال نداره دستور مصرفشم دوتا بعد از صبحانه است ودوتابعداز ناهار خواستم ببینم میشه بعد از هروعده ی قرص مصرف کنم حتی واسه ی وعده شام ؟؟؟

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
عزیزم سلام  رژیم صفحه ی ده ب بعد و نکاتش رو رعایت کن❤️

فدات عزیزم.ممنون گفتی کدوم صفحه است.  ....راستش حوصله ام نمکشید کل تاپیک رو بخونم ببینم کدوم صفحه است....

گور بابای همه ی اونایی که زندگی رو برام تلخ کردن از این به بعد فقط انرژی مثبت   ......هدف اصلی زندگیم تا عید....... لاغری  .....من بالاخره نفرین چاقی رو در هم میشکنم