2789
عنوان

طول سرویکس

351 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من هفته ۲۵ هستم هفته ۱۲ سرویکس ۴۲ بود و هفته ۱۸ شده بود ۳۶ به دکترم گفتم ایرادی نداره یهو کم شده انقد گفت نه بالای ۳۰ طبیعیه اما نمیدونم چرا همش فکرمو مشغول کرده که ببینم نیاز به پروژسترون یا استراحت دارم یا نه چون کارای خونمو همرو خودم انجام میدم خونمونم پله داره البته در هفته چند بار کلا بیرون میرم بیشتر خونم به نظرتون مشکلی نیست؟؟؟ بعد گاهی اوقاتم دلم سفت میشه همون حالت انقباض عادیه ؟

خدایا شکرت ❤لطفا یه صلوات برا سلامتی نی نیم بفرستید ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم حتما برو پيش ي دكتر ديگه ك بعدا برات مشكل پيش نياد پشيمون بشي شايد احتياج ب سركلاژ داشته باشي

دیگا از سرکلاژ که گذشته الان وارد ۲۶ هفته شدم 

با یه دکتر دیگه مشورت کت

من سرویکسم 32 بود تو هفته 37 کیسه ابم پاره شد با این که کلی استراحت می کردم و دست ب سیاه سفید نمی زدم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

منم طول سرویکسم هفته 14 ک بودم 35بود دکتر گفت خوبه اومدم استراحت نکردم رفتم انومالی شده بود 32.دکتر گفت چون 32 هست خوبه ولی چون سیر نزولی داشته بهتره استراحت کنی.منم استراحتم اما نگرانم همش.

منم طول سرویکسم هفته 14 ک بودم 35بود دکتر گفت خوبه اومدم استراحت نکردم رفتم انومالی شده بود 32.دکتر ...

منم دقیقااا همش نگرانم که چرا سیر نزولی داشته صبر کنم ۲۸ هفته برم سونو ببینم چند شده 

منم دقیقااا همش نگرانم که چرا سیر نزولی داشته صبر کنم ۲۸ هفته برم سونو ببینم چند شده 

انشالله ک دیگه کم نشده استراحت کن.حالا من شیاف و امپول و قرص برا انقباض هم مصرف میکنم ولی باز نگرانم.

خب هفته 37 مگه بچه کامل نشده دیگه؟من همش میترسم ک هفته های پایینتر مشکلی پیش بیاد

اره ولی وزنش کم بود . بچه هفته های اخر خوب وزن میگیره

دخ من 2800 بود وزنش . دکترش میگفت اگه می موند بیشتر ب 3200 می رسید

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خب هفته 37 مگه بچه کامل نشده دیگه؟من همش میترسم ک هفته های پایینتر مشکلی پیش بیاد

چرا ۳۷ دیگه خیلی مشکلی نیست 

آها هفته ٢٦ هستي خب بازم راه حل داره از پساري استفاده ميكنن ولي خيلي مراقب باش

ممنون شما سرویکست چند بوده ؟؟