2777
2789

اصلاااااا دخالت نمیکنم.  حتی اگه پشت شوهرش پیش من غیبت کنه کاریش ندارم به من چه ،،، زن و شوهرن. .. شده بارها کلی خرید هم کنن و به من نشون بدن و من نداشته باشم و اگر قصدشون پز دادن باشه ، با لبخند محترمانه میگم مبارکت باشه عزیزم، تا میتونی از برادرم پول بکش بیرون و برای خودت کلی خرج کن.  به مردها نباید رو بدی 😁😁😁

اون روز برادرم به دخترم گفت نفستو نزار تو نفس خانمم مریض می شه دخترم سرما خورده بود    

خب راست گفت منم تا میرم خونه خواهر شوهرم بچش میچسبه بهم دم ویقه بوسم میکنه اونروزی هم سرما خورده بود ولم نمیکرد تا مامانش بهش میگفت برو اونور ول کن زنداییتو الان سرما میخوره اخرش به زور رفت اونور اخرشم من سرماروخوردم😒

عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر از خواهر شوهرای خودم تو عمرم ندیدم انشالله همیشه سلامت باشن عاااااشقانه دوستشون دارم 😍😍😍😍😍 ...

خوشبحالت

منکه از خواهرشوهر اصلا شانس نیاوردم😔

یکیش نسبت به بقیش کمی بهتره ولی خب بقیشون نه

خوشبحالت منکه از خواهرشوهر اصلا شانس نیاوردم😔 یکیش نسبت به بقیش کمی بهتره ولی خب بقیشون نه

تو خوب باش مهم نیست بقیه رفتارشون چیه اگه بدذات نیستن بالاخره خوب میشن با اخلاق خوب شما

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
خب راست گفت منم تا میرم خونه خواهر شوهرم بچش میچسبه بهم دم ویقه بوسم میکنه اونروزی هم سرما خورده بود ...

من خودم بهش می گفتم یا زن داداشم ولی داداشم نباید این حرفو می زد

همون طوری باهاش رفتار میکنم که دوس دارم خواهرشوهرام باهام رفتار کنن 😊

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

ب خدا همش طرفداریشو میکنم ، وقتی رفتارای بد میکنه رفتاراشو واسه بقیه توجیه میکنم ، میاد پیشم بد داداشمو میگه فقط دلداریش میدم ، بچشو ک جیگر گوشمه نگه میدارم تا کاراشو بکنه و بیرون میبرم واسش کلی خرید میکنم .

طوریکه بچهش میگه با عمه فقط دسشویی و حموم میرم .

ولی با این حال کارای نکرده خانوادشو هی تو سرمون میزنه و کل کارای مارو حقیر میدونه .

منم فقط ب خاطر آرامش داداشم رفتارای زنندشو تحمل میکنم .

سالی یه بار می رم خونشون اون دفعه که رفتم داداشم دویید اومد دمه در به دخترم گفت مراقب وسایل باش   

داداشم نقش عروسو بازی می کنه عروسمون که خیلی خوبه ولی نمی دونم داداشم چرا از این رفتارا می کنه گاهی باخودم فکر می کنم شاید زن داداشم خودش بهش می گه اینارو بگو 

تو خوب باش مهم نیست بقیه رفتارشون چیه اگه بدذات نیستن بالاخره خوب میشن با اخلاق خوب شما

بخدا نمیدونم با اخلاق اونا منم ازشون سرد شدم ازشون متنفر شدم

یکیش که خیلی خودشو بالا و همه چی دان میدونه و اخلاق خوب و گرمی نداره سرد و خشکه

یکیشم به رابطه من و شوهرم حسادت میکنه و خیلی خیلی بی ادب و گستاخ و زبون درازه شدیدا.

اینا همه باعث شده ازشون زده بشم

من خدایی بی زبونم

وقتیم میبینمشون معمولا ساکتم

کاری به کارم نداره کاری به کارش ندارم دیر به دیر همدیگه رو میبینیم نه من دخالت میکنم تو مسائلش نه اون

صمیمی نیستیم ولی باهم خوبیم حسادت نمیکنیم از موفقیتو خوشحالی همدیگه خوشحال میشیم

از زبان یک عروس😊

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
من خودم بهش می گفتم یا زن داداشم ولی داداشم نباید این حرفو می زد

اره خودت میگفتی بهتر بود .....ولی به نظرم زنداداشت روش نمیشد بگه مثل من میگفتم الان خواهرشوهرم ناراحت میشه 

عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....